PROGRAMY DO ŁACZENIA Z NEOSTRADA
czy znacie jakies progrosy do autoamtycznego łaczenia sie z netem po starcie systemu :)
Odpowiedzi: 6
thx ziom :)
Jeśli win XP to:
Menu start – panel sterowania – połączenia sieciowe – utwórz nowe połączenie –
w kreatorze wpisujesz nazwę pod jaka ma być to połączenie, potem wybierasz kolejno opcje 1,2,1, w miejscu numeru wpisujesz *, potem wpisujesz nazwę uźytkownika i hasło jak w neostradzie, dodaj sobie skrót na pulpit. Dalej wchodzisz w opcje: tu staw tak aby nie monitował o numer i nazwę uźytkownia, ilość wybierań ustaw na np 30, czas pomiędzy wybieraniami 10sek i zaznacz aby wybierał numer po straceniu sygnału.
ok teraz wystaczy skopiować skrót z pulpitu do autostartu (w start – programy) i juź po starcie systemu cieszysz się z internetu.
Menu start – panel sterowania – połączenia sieciowe – utwórz nowe połączenie –
w kreatorze wpisujesz nazwę pod jaka ma być to połączenie, potem wybierasz kolejno opcje 1,2,1, w miejscu numeru wpisujesz *, potem wpisujesz nazwę uźytkownika i hasło jak w neostradzie, dodaj sobie skrót na pulpit. Dalej wchodzisz w opcje: tu staw tak aby nie monitował o numer i nazwę uźytkownia, ilość wybierań ustaw na np 30, czas pomiędzy wybieraniami 10sek i zaznacz aby wybierał numer po straceniu sygnału.
ok teraz wystaczy skopiować skrót z pulpitu do autostartu (w start – programy) i juź po starcie systemu cieszysz się z internetu.
Spróbuj CiDial. Ja go uzywam. Jest banalny w obsludze. Jest nowsza wersja ale platna i nic nowego nie wnosi do programu.
Musisz tam w opcjach programu wybrac nazwe polaczenia z netem i wrzucic skrot do programu do autostartu.
Musisz tam w opcjach programu wybrac nazwe polaczenia z netem i wrzucic skrot do programu do autostartu.
tak wszrucłem do auostartu sktrót połaczenia i jak sie system ładuje nie łaczy mi sie automatycznie:(
A co jest złego w AutoConneccie ?
A skrot polaczenia do Autostartu juz wrzucales ?
Strona 1 / 1