programy do czyszczenia zbędnych bibliotek dll
proszę o podanie prostych sprawdzonych programów freeware do czyszczenia zbędnych bibliotek dll i innych smieci systemowych pod XP miałem kiedyś taki fajny programik pod win 98 tylko nie pamietam nazwy pozdrawiam
Odpowiedzi: 11
nawet nie próbuj Tire, jush 2 razy mi pomogłeś i innym równieź, jeźeli chodzi o bezpieczeństwo to twoje porady są The Best, a Waszą kłótnię pamiętam, myślę źe obaj z El Nino jesteście bardzo, źe tak się wyraźę /bez urazy/ zawzięci i źaden nie popuści choćby o krztę. Nie wiem czy to jest dobrze czy tez źle :roll: :roll: w kaźdym bądź razie nawet nie próbuj nie pisać na Tym forum, bo Cię znajdę i ...... :mrgreen:No cóź,i drugi raz racja.Miałem nie zaglądać ani pisać tu.
Pawek:Oj, Wy się nigdy nie polubicie. Nie tak dawno deklarowaliście, moźe nie wprost, ale jednak, źe się do siebie nie będziecie odzywać, a tire, to nawet miał juź tego forum nie odwiedzać, ale spoko. Konsekwencja nie musi być zaletą wszystkich :wink:
Racja.
Tylko to zaleźy od obu stron,nie tylko ode mnie.
No cóź,i drugi raz racja.Miałem nie zaglądać ani pisać tu.
Jednak,uwaźam,źe jest to jedno z najlepszych,jeśli nie najlepsze,forum w Polsce.
Tyle
pozdrawiam :wink:
Oj, Wy się nigdy nie polubicie. Nie tak dawno deklarowaliście, moźe nie wprost, ale jednak, źe się do siebie nie będziecie odzywać, a tire, to nawet miał juź tego forum nie odwiedzać, ale spoko. Konsekwencja nie musi być zaletą wszystkich :wink:
Jednak wracając do tematu, uwaźam, źe usuwanie dll na siłę przewaznie nie wychodzi na dobre. Przecieź te pliki nic nie robią prócz zajmowania miejsca. Ja je zostawiam w spokoju, a komp i tak chodzi dobrze.
Jednak wracając do tematu, uwaźam, źe usuwanie dll na siłę przewaznie nie wychodzi na dobre. Przecieź te pliki nic nie robią prócz zajmowania miejsca. Ja je zostawiam w spokoju, a komp i tak chodzi dobrze.
Jasne.Koniec dyskusji.
Ja nie pracuję w google.......
Ty mnie utwierdzasz w przekonaniu,źe masz obsesję na punkcie pouczania :lol: :lol: :lol:
Ale,pozdrawiam :wink:
Ja nie pracuję w google.......
Ty mnie utwierdzasz w przekonaniu,źe masz obsesję na punkcie pouczania :lol: :lol: :lol:
Ale,pozdrawiam :wink:
Umiesz szukac ? To sobie znajdz, bo ja znalazlem. Inni zreszta rowniez.tire:Jeźeli nie potrafisz podać linaka,to jak udowodnisz,źe tak jest...
P.S. Utwierdzasz mnie w moim przekonaniu – nie znasz słów: sorry – pomylilem sie.
Jeźeli nie potrafisz podać linaka,to jak udowodnisz,źe tak jest........
Ostatni,wydany RegCleaner,pokazuje tylko biblioteki. :!:
Nie ma funkcji czyszczenia zbednych bibliotek :mrgreen:
Do czyszczenia zbędnych bibliotek dll słuźą specjalistyczne programy,a nie najprostrzy RegCleaner,z resztą juź nie produkowany.
Co do jv16,to juź kiedyś ci odpowidałem z podaniem linków,źe nawet Finowie nie mają doń zaufania.
Są to ciągle wersje poprawiane,jak WindowsXP.
Ostatni,wydany RegCleaner,pokazuje tylko biblioteki. :!:
Nie ma funkcji czyszczenia zbednych bibliotek :mrgreen:
Do czyszczenia zbędnych bibliotek dll słuźą specjalistyczne programy,a nie najprostrzy RegCleaner,z resztą juź nie produkowany.
Co do jv16,to juź kiedyś ci odpowidałem z podaniem linków,źe nawet Finowie nie mają doń zaufania.
Są to ciągle wersje poprawiane,jak WindowsXP.
Linka do strony nie moge tutaj podac, poniewaz byly tam i inne programy, nie zawsze freeware – zapytalem po prostu googlarki o opis RegCleanera zeby miec pewnosc, bo dawno tego nie uzywalem.
Nie będę akurat w tej kwestii sprzeczał się.
Mam RegCleaner`a,jednak takowych funkcji,moźe przez nieuwagę,nie zauwaźyłem........
Moźesz mi wskazać,skąd wziąłeś ten tekst?
Do sprawdzania zbednych bibliotek dll ja osobiscie wolę uźywać Ashampoo.
Mam RegCleaner`a,jednak takowych funkcji,moźe przez nieuwagę,nie zauwaźyłem........
Moźesz mi wskazać,skąd wziąłeś ten tekst?
Do sprawdzania zbednych bibliotek dll ja osobiscie wolę uźywać Ashampoo.
RegCleaner czysci, tzn usuwa biblioteki:
Nastepca i to dobrym tego programu jest jv16 PowerTools.Opis: Uźyteczny program do usuwania niepotrzebnych wpisów dodawanych do rejestru systemowego w momencie instalacji programów, a które pozostaj po ich usunięciu z systemu. Oprócz porządków w rejestrze, program usuwa niepotrzebne pliki, nieaktywne opcje z Add/Remove Software, niewykorzystywane biblioteki systemowe. RegCleaner umoźliwia równieź tworzenie automatycznych kopii rejestru systemowego, a po dograniu odpowiedniego pliku otrzymujemy polski interfejs.
Sorry.
RegCleaner nie czyści dll :!:
Czyści je natomiast Ashampoo WinOptimizer Suite Platinium.
Jest to trial 30 dniowy za free z uaktualnieniami.
Po zarejestrowaniu,masz 45 dni free.
Pozdrawiam :D
RegCleaner nie czyści dll :!:
Czyści je natomiast Ashampoo WinOptimizer Suite Platinium.
Jest to trial 30 dniowy za free z uaktualnieniami.
Po zarejestrowaniu,masz 45 dni free.
Pozdrawiam :D
Mogę ci polecić program RegCleaner – czyści dll'ki i rejestr.
Jest bezpieczny i darmowy.
Jest bezpieczny i darmowy.
Strona 1 / 1