Program(y) do czyszczenia rejestru

Witam.
Szukałem w szukajce ale nieam odpowiedniego tematu do mojegol
Przechodząc do źeczy,szukam programu(ów)ktury umozliwi mi wyczyszczenie rejestru z błędnych wpisów,po programach,grach itp.od instalowanych i usunieciu ich z rejestru oraz wyszukanie z kompa nieuzywanych folderów (aplikacji) i ich usunięciu(tak źeby nie musieć ich ręcznie usówać).
Konkretnie jaki program posiada to wrzystko czyli czyści z bardzodobrą dokładnością.Uźywałem wiele programów ale kazdy inaczej szuka i w kaźdym pokazuje co innego a ja chce taki co jest zawansowanym programem.
Był bym wdzięczny za podanie nazw programów ale naprawde dobrych.Kieruje te pytanie do osób głównie co bawią sie w czyszczenie(poźatkowanie rejestru itp.)kompa i uzywają naprawde dobrych programów.Nie musi byc to darmowy program.

Odpowiedzi: 8

reg supreme pro 1.2 wystarczy.skromny wyglad ,jednak mozliwosci wielkie.dostepny takze po polsku.
yarpix
Dodano
09.10.2005 22:16:43
Polecam dwa programy:
1. jv16 PowerTools 2005
2. TuneUp Utilities
bapcia13
Dodano
09.10.2005 21:22:33
Pierwszy raz slysze,ze jest "nieciekawy"?Ma wiele przydatnych opcji,poza ta,czyszczenia rejestru.Mozesz wyszukac i usunac nim wszystkie pozostalosci po np odinstalowanym programie itp.Znasz go choc dobrze?Nie polecam w kazdym razie usuwania "czerwonych kulek"!(choc sa rozne na ten temat opinie,ale...moze pasc system),wiec ostroznie. Moze RegCleaner–tez jest ok

http://www.komputerswiat.pl/include/download/download.asp?sciezka=/Programy/Uzytkowe/REJESTR/Reg_Cleaner
Jagna
Dodano
09.10.2005 16:14:11
Uźywałem go niezaciekawy on jest.Ale dzienki.
Anaxdin
Dodano
09.10.2005 14:15:49
http://dobreprogramy.pl/index.php?dz=2&t=29&id=178

Tu masz program jv16 PowerTools w wersji darmowej!Polecam!
Jagna
Dodano
09.10.2005 10:34:44
wypróbój sobie jeszcze jv16powertools i wintools.net pro(oba płatne)
Hunter86
Dodano
09.10.2005 09:10:57
Napiszę szczerze, uźywam softu do czyszczenia właściwie wtedy gdy mi się przypomni, lub dojdę do wniosku źe trzeba by rejestr "przewietrzyć" i nie przejmuję się tym źe inny program znajdzie parę wpisów więcej, System mi słuźy juź ponad rok bez instalacji i jakoś nie czuję by cos z nim było nie tak .
Programy do czyszczenia z reguły są pisane tak , by czasem nie wyczyścić za bardzo , – pewna rezerwa dla ew. błędu musi być i stąd IMO te róźnice.
Seeker
Dodano
09.10.2005 02:33:44
Tez go mam.
Mam takie oto programy:
EasyCleaner
Reg Organizer 3.1 Beta
Registry Mechanic
RegSupreme
TweakNow RegCleaner Standard
CCleaner

Ponoc sa dobre.ale kazdy z nich pokazuje co innego.a jak Dam czyść rejestr z błędów itp. to jak wtczyści i dam ponownie(w kaźdym programie)pokazuje zaras co innego,jak przeciez wyczyściłem śmieci itp.
Anaxdin
Dodano
09.10.2005 02:26:20
Anaxdin
Dodano:
09.10.2005 02:13:37
Komentarzy:
8
Strona 1 / 1