Programik do łączenia filmów pod viste
Witajcie, mam prośbę, czy ma ktoś namiary na jakiś konkretny program tego rodzaju, głównie chodzi mi aby mógł połączyc pliki typu avi i rmvb, ale jka będzie umiał podzieli też będzie miło...Używałem dotąd programiku avi mpg joiner, ale nie działą on pod vistą.teraz sprawdziłem kilka triali i szkoda kasy, bo żaden mi nie hcce dziłac.
proszę o cosik pod viste działającego, dzięki i pozdrawiam
Odpowiedzi: 7
W końcu udało mi się znaleźc to czego szukałem, wypuścili w końcu wersję pod vistę...
gdyby ktoś potrzebował, to
Boilsoft Video Joiner 5.32
pozdrawiam
no właśnie jest taka możliwośc, używałem avi mpg joiner, pod xp, ale pod vistą ten program nie odpala się,
jest szybki, mały i robi to o co mi chodzi;)
właśnie bez żadnego przekodowywania...
dzięki tak czy siak
Próbowałeś w VirtualDub?
Rmvb tam nie przejdzie, ale avi owszem.
Tak czy owak, połączenie plików zawsze powoduje w nich zmiany i bez przekodowania ich się raczej nie obejdzie.
o jejku, źle mnie zrozumiałes:))))))
chcę połążyc 2 części avi LUB 2 części rmvb...głównie o te formaty mi chodzi:)))))))))) v dobre
coś takiego jak avi mpg joiner, tylko że nie odpala mi się pod vistą
Spróbuj powiązać wylewkę betonową, stosując asfalt zamiast gruzu.
Dwa różne formaty razem się nie zrosną.
Dzięki za odpowiedź, sprawdziłęm i nie do końca o to mi chodzi, on koduje pliki złączone na nowo, a to trochę trwa, a ja potrzebuje czegoś co mi bez kodowania połączy 2 uprzednio rozłączone pliki avi i rmvb..
nikt nie ma nic wyprobowanego?
a windows movie maker? Jeśli nie będzie chcial wspolpracowac z okreslonymi formatami, to przekonwertowac je wystarczy jakim kolwiek konwerterem na avi mpeg itp i bez problemu.
Strona 1 / 1