Program
Witam potrzebuje na szybko :redface: programu w którym bede mógl wlozyc zdjecia i do tego podklad muzyczny (tylko nie Windows movie maker) moze duzo zajmowac prosze o pomoc i z gory dziekuje.
Pozdrawiam.
Odpowiedzi: 18
Dobra juz zrobilem odinstalowalem tamte kodeki i zainstalowalem CCCP - Combined Community Codec Pack 2009.09.09
Dzieki za pomoc
Pozdrawiam
czyli dokladniej jakie zainstalowac?? ;/
-
[quote=gadzikoo]zainstalowalem to: FFDShow 2009.10.27[/quote][quote=gadzikoo]czyli dokladniej jakie zainstalowac?? ;/[/quote]Skoro masz, to co chcesz instalować? Wejdź w opcje programu, przejrzyj zawartość pod kątem audio, poczytaj nieco w goglarce o mechanizmach kodeków audio i tym co może ffdshow i po zawodach. Kombinujesz jak koń pod górę. Nie wiem, na co Ci ta prezentacja zdjęć, ale jeśli nie wymaga to jakichś super bajerów, zrób ją w Power Poincie i zapisz jako *.pps - bo zaraz tu wyjdzie, że tego to nie wiesz a tego nie rozumiesz a to może niech mi ktoś to zrobi...?
Paczki kodeków typu K-Lite Hiper Ultra Mega Wypas... Kodeck Pack zdecydowanie odradzam.
Jeżeli już musisz jakieś zainstalować to wybierz ffdshow. A do filmów najlepiej korzystać z programów które mają wbudowane kodeki (np. smplayer).
A ja Ci polecam darmowy program [url=http://www.videospin.com/redesign/default.asp]VideoSpin[/url]. Nie pamiętam dokładnie, ale chyba masz przez 14 dni całkowicie za darmo, później musisz kupić kodeki do niego, ale nie jest to jakaś super wygórowana cena - 10 euro.
czyli gdzie bo nie ogarniam ;/
To przychodzą mi do głowy już tylko złe ustawienia audio w samym wmm i tu bym szukał przyczyny.
zainstalowalem to: FFDShow 2009.10.27
i nadal jest taki glos dziwny :(
Powinny wystarczyć, ale dla wszelkiego dodaj ffdshow.
mam zainstalowane takie kodeki: K-Lite Mega Codec Pack 5.2.0
A jak wygląda sprawa kodeków, które masz wgrane ? Wgraj najnowsze z któregoś pakietu, wybór masz spory i konkretnego nie polecę bo nie bawię się w testowanie owych, a z zasady wgrywam ze 2 różne paczki, a zawsze ffdshow.
no dobra ominmy to i jest nowa sprawa ;P zrobilem juz ten filmik w windows movie maker nacisnalem zapisz plik filmowy..jak go wlaczam to jest strasznie znieksztalcony glos w piosence a wlasciwie cala piosenka jest jakas taka no niewiem znieksztalcona co robic.
Chłopie, ja Cię zastrzelę ! Choćby DRUGI i PIĄTY odnośnik z mojego linka. Tam, gdzie jest słówko download.
PS. OK, dziś mam lepszy dzień:
http://www.filestube.com/p/picture+2+exe
jakos w google ani nigdzie nie moge znalezc tego do pobrania :(
Tak, to jest pełna nazwa i nie osłabiaj mnie..... A gdzie szukasz ? W sklepie ? A nie prościej w Google ?:
http://www.google.pl/search?q=Picture2exe&ie=utf-8&oe=utf-8&aq=t&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a
czy to jest pelna nazwa programu czy co bo nie moge tego znalezc :P
Picture2exe? Zapisuje do formatu exe.
Nie potrzeba kodeków, ani nic innego.
eee a moze znajdzie sie cos podobego do Foto2Avi bo ten program jest OK tylko jak juz zapisuje to nie moge tego odtworzyc bo mi wyskakuje blad: Wybrany plik ma rozszerzene (.f2a)......
Windows Movie Maker pod tym względem jest najprostszym rozwiązaniem, względnie Power Point.
Ewentualnie Macromedia Flash.
Strona 1 / 1