Program za duzy do umieszczenia w pamieci????!!!!!!
Mam problem. Posiadam jeden plik, ktory nie da sie uruchomic (.exe,300Mb). Widows odmawia, poniewaz jak twierdzi – pilk jest za duzu do umieszczenia w pamieci. Jak to rozwiazac???
Odpowiedzi: 5
tez jestem zainteresowany co to ten 'windows installer'... :D
poza tym wynika ze to raczej nie instalka wiec exe jest uszkodzony. W szczegolnych przypadkach jesli to stary program jeszcze dosowy moze miec problem. Ten komunikat byl spotykany pod Dosem jesli program przekraczal ilosc dostepnej pamieci konwencjonalnej
poza tym wynika ze to raczej nie instalka wiec exe jest uszkodzony. W szczegolnych przypadkach jesli to stary program jeszcze dosowy moze miec problem. Ten komunikat byl spotykany pod Dosem jesli program przekraczal ilosc dostepnej pamieci konwencjonalnej
A moglbys to bardziej sprecyzowac??? Jestem uzutkownikiem XP–ekow od niedawna i jeszcze nie wiem wszystkiego. Gdybys wyjasnil mi jakt to sie robi to bylbym tobie naprawde wdzieczny.
A moglbys to bardziej sprecyzowac??? Jestem uzutkownikiem XP–ekow od niedawna i jeszcze nie wiem wszystkiego. Gdybys wyjasnil mi jakt to sie robi to bylbym tobie naprawde wdzieczny.
lub jezeli to instalka to nie masz ustawionego w serwisach dodatkowych:
"windows installer"
"windows installer"
Prawdopodonie plik jest uszkodzony
Strona 1 / 1