Program potrzebny
Mam obraz gry montuje go w wirtualnym napędzie (daempn tools). Problem jak chce uruchomić albo zobaczyć zawartość obrazu pojawia się okno z napisem to widać na załączonym pliku .Prosze podajcie mi nazwe programu ktury naprawi obraz tej gry :arrow: lub link do tego programu
Odpowiedzi: 10
misiu36:
kolejna odpowieć z tych co o /wszystkim i o niczym/ :P
Chodziło mi o to źe szukałem programów, które mogą naprawić uszkodzony obraz, ale nie udało mi się znaleźć źadnego programu, który byłby w stanie to zrobić! To źe ja nie znalazłem takowego programu wcale nie znaczy źe takowy nieistnieje!!!
Nic nie stoi na przeszkodzie byś sam go poszukał, moze będziesz miał wiecej szczęścia ode mnie!
ARTI:Ja szukałem ale nic nie znalazłem :( A moźe źle szukałem :D
kolejna odpowieć z tych co o /wszystkim i o niczym/ :P
Ja szukałem ale nic nie znalazłem :( A moźe źle szukałem :D
No to mam problem z głowy wywalić i jusz ale pytałem czy jest program ktury naprawia obrazy np gier ,programów od tak przyda mi się taki program :?
Według mnie to moźesz sobie ten obraz wywalić do kosza bo plik z obrazem jest uszkodzony i nie da sięnic z nim zrobić! Teź tak miałem z jedną grą i próbowałem wielu metod ale nic się nie udało zrobić! Musisz załatwić sobie nowy obraz płyty!
zobacz alcoholem 120% powinien isc bez problemu.
www.programosy.pl :D
www.programosy.pl :D
to mnie zabiłeś w tym momęcie :?: :!: vJa mam deamon i mi bin śmiga
Obraz to bin
pewnikiem obraz zrobiony NErem. Jest to plik *.nrg. Najpierw zainstaluj Nero Image Drive bo tylko przy obecnoście tego Virtuala Deamon potrafi odczytać *.nrg
Co to za obraz ?? iso, bin, ima....
Strona 1 / 1