program o anatomi człowieka
potrzebuje programu o anatomi człowieka. chodzi mi o taki program gdzie beda pokazane wszystkie uklady czlowieka, wypisane choroby z nimi zwiazane itp.
Odpowiedzi: 9
Mam Encyklopedie Człowieka na CD
kinio:jesteś bardo zabawny Bobi_robert,jak nie masz co robic to chociaz nie przeszkadzaj :x
aj, Mos'ka! znat ona silna, czto łajet na słona! :P
jesteś bardo zabawny Bobi_robert,jak nie masz co robic to chociaz nie przeszkadzaj :x
O ile mnie pamiec nie myli, na ktorejs plytce PC World (moze ze dwa lata temu) byl programik z anatomii. Moglbys kinio pogrzebac na stronach PC Worlda.
Ja tam programu nie znam, ale za to w prawie w kazdym kiosku, zwykle głeboko w kacie schowane sa takie gazetki co to niektory pieszczotliwie świerszczykami nazywaja :mrgreen:
no to co zna ktoś jakieś nazwy programów?? nie potrzebny mi jakis tam nie wiadomo jak dokładny program, ja potrzebuje tylko prostego łatwego w obsłudze programu który mniejwięcej zobrazuje mi wszystkie układy.
skoro podstawy anatomii człowieka to księga o 552 stronach to ostrzegam tylko źe program komputerowy moźe nie oddać tego w pełni.
Skad wiesz ? Widziales wszystkie programy ? Znasz odpowiedz na problem kinia ? Nie ? To juz wiesz.Daimos:...ale on przekaźe ci bardzo mało informacji albo będą to informacje błędne
do takich rzeczy lepsze są ksiąźki. anatomia człowieka to za duźy temat jak na program. wiem bo jestem Biol–Chemem. moźe i znajdziesz taki program ale on przekaźe ci bardzo mało informacji albo będą to informacje błędne
Strona 1 / 1