Program do zmiany ip ??
znacie jakis programik, ktory by zmienial/ maskowal moje ip?
Bylbym wdzieczny za linka badz nazwe progamu
Bylbym wdzieczny za linka badz nazwe progamu
Odpowiedzi: 20
programik ten zmienia (tak jakby) twoje IP tzn IP masz dalej to samo tylko inni widza inne. progrram zmienia to Ip co okolo 3 sekundy, zmienia tez port, ogolnie rzecz biorac to maskuje je tylko masz na przyklad IP 192.168.01 to on pokazuje zupelnie co innego ale nadal masz to samoBUBI:mam pytanie odnosnie programu "Internet anonym"
on sobie szuka adresow proxow czy jakos tak a ja co mam czekac az mi znajdzie czy jakos tak?? plis... nie rozumiem programu
mam pytanie odnosnie programu "Internet anonym"
on sobie szuka adresow proxow czy jakos tak a ja co mam czekac az mi znajdzie czy jakos tak?? plis... nie rozumiem programu
damipl:Wiem, wiem:
Spójrz na datę tamtych postów. :( :(
no to skoro wiesz, to poco sobie nabijasz posty ?!? :) Żeby mi to było ostatni raz i nie próbuj się tłumaczyć, bo nabijesz sobie kolejne posty ! :lol:
:]
he he, a to co regulamin juź zdjęty.
To superowo, znowu forever cracków, kodów, i linków warezowych.
Świętujemy.
Happy, Happy, Happy, Happy, Happy, Happy.!!!
Wiem, wiem:
To superowo, znowu forever cracków, kodów, i linków warezowych.
Świętujemy.
Happy, Happy, Happy, Happy, Happy, Happy.!!!
Wiem, wiem:
Jak ktos moze podac z kad mozna zasac ten program lub jak mozecie to wyslijcie mi na bubi@acn.waw.pl
Z gory dziekuje
Z gory dziekuje
Bardzo dziękuję.
Natomiast na www.nie_lubie.cracków.com
po wpisaniu Steganos Internet jest kilka cracków do wersji innej
Pozdrawiam.
wiadomo o co chodzi :wink:
The_judge
Natomiast na www.nie_lubie.cracków.com
po wpisaniu Steganos Internet jest kilka cracków do wersji innej
Pozdrawiam.
wiadomo o co chodzi :wink:
The_judge
s/n: xxx–xxx–xxx
Przeczytaj regulamin !
The_judge
Przeczytaj regulamin !
The_judge
Sam nad tym pracuję,jeszcze nie mam.U mnie póki co chodzi,jako trial.Jeźeli ty pierwszy znajdziesz,daj znać,proszę!
Pozdrawiam i wesołych Świąt.
Pozdrawiam i wesołych Świąt.
Tire prosił by jeszcze o seriala bo nigdzie nie moge znaleść .
Ps . Program jest THE BEST
Ps . Program jest THE BEST
Dzięki Tire juź ciągne :twisted:
Cześć Tire mugł byś zapodać linka skąd mozna ściągnąć ten program Steganos Internet Anonymus 5 był bym w dzięczny :idea:
Lezio111:Heh, to ja mam chyba największe szczęście: adminem sieci jest mój stary(lamer, dosłownie) i gdybym chciał, bym mu mugł se robić co chce się :)
Pozdroofka
:)
Jezu.Lezio.Ale ty pierdoły wypisujesz...............Zmień się Facet.
Ja polecam Steganos Internet Anonymus 5
Pozdrawiam. 8)
Wim, wiem, tkie źeczy się zdaźają, al wiesz, do celo w testowych softu (chociaź lepiej na dc próbować :D ).
pozdroofka
pozdroofka
do Dawid!!: czesto bywasz na forum imperium, czy to jenorazowo tak?
Ostatnio nawet często :)
Lezio111:
Moźesz The_judge przetestować to tak: prosisz Kube aby dał ci bana na ip i testujesz cz wejdziesz na forum
wiesz Lezio111, mi nie o to za bardzo chodzi, by wkurzac adminow czy sobie jaja z nich robic i olewac ich bany. Po prostu zaszla pomylka i nie moge wejsc na hub, a tym samym nie moge sie skontaktowac z adminem, bo nie mam na niego zadnych namiarow. Dlatego chce tymczasowo "ominac" bana....:)
Lezio111:Heh, moźe źle źe to nappisze, ale przecierz tak moźna rownieź się uchronić od banu na ip na forach :!: (tylko ip chyba). A i na battle.nieci będzie wypróbowany maphack :mrgreen:
od banów na ip mozna chyba po prostu przez proxy
do Dawid!!: czesto bywasz na forum imperium, czy to jenorazowo tak?
Dark...ty potrafish znaleźć igłe w stogu stron www :D :D :D
Moźesz The_judge przetestować to tak: prosisz Kube aby dał ci bana na ip i testujesz cz wejdziesz na forum :)
Pozdroofka
Moźesz The_judge przetestować to tak: prosisz Kube aby dał ci bana na ip i testujesz cz wejdziesz na forum :)
Pozdroofka
dzianx Dark Angel ! Zaraz sprobuje je zessac...
stealther
hxxp://www.novelsoft.com/download/stealther_setup.exe
ghostsurf
hxxp://www.gishareware.com/files/GhostSurf/ghostsurfpro.zip
hxxp://www.novelsoft.com/download/stealther_setup.exe
ghostsurf
hxxp://www.gishareware.com/files/GhostSurf/ghostsurfpro.zip