Program do Zmiany IP
Szukam jakieghoś programu, który podaje inne IP niz mam w rzeczywistości, próbowałem Steganos Internet Anonym pro, alw łaczając maskowanie wyskoczył komunikat ze szybkosć wczytawania sron moźe się zmniejszyć.Kliknąłem ok i źadna strona sie nie wczytywała.Nawet google .Znacie jakiś inny program tego typu?
Odpowiedzi: 9
Tia. Nie wiedzialem, ze wskazanie pisanych bzdur skutkowac moze wyprowadzka z forum. Coz mi pozostaje ? Krzyzyk Ci na droge :P .
pal... się i tyle ci powiem człowieku
spadam z tego forum bo jestes denny i mnie zniechęciłeś...jak mźesz to usuń moje konto bo mam to forum tzn CIEBIe głęboko w d..........
spadam z tego forum bo jestes denny i mnie zniechęciłeś...jak mźesz to usuń moje konto bo mam to forum tzn CIEBIe głęboko w d..........
Co Ty nie powiesz ? Nowy fachman nam sie objawil na forum widze.leszczynsky:tak naprawde to ani proxy ani jakiś tam dziwny programik nie ukryje Ci adresu IP bo jest to defacto nie moźliwe do zrobienia :D
ja w to nie wierzę...sprawdzałem juz tyle niby dobrych ukrywaczy IP i nie ma takiego jak narazie dla mnie
leszczynsky:tak naprawde to ani proxy ani jakiś tam dziwny programik nie ukryje Ci adresu IP bo jest to defacto nie moźliwe do zrobienia :D
Mi jakoś program Hide IP działa ale tylko z IE
tak naprawde to ani proxy ani jakiś tam dziwny programik nie ukryje Ci adresu IP bo jest to defacto nie moźliwe do zrobienia :D
Hide IP Platinum
Xamil:Szukam jakieghoś programu, który podaje inne IP niz mam w rzeczywistości, próbowałem Steganos Internet Anonym pro, alw łaczając maskowanie wyskoczył komunikat ze szybkosć wczytawania sron moźe się zmniejszyć.Kliknąłem ok i źadna strona sie nie wczytywała.Nawet google .Znacie jakiś inny program tego typu?
Wszystko zalezy od serwera z ktorym jestes polaczony, jeden jest szybki drugi niestety gorzej ,program mierzy predkosci poszczegolnych serwerow i z czasem wybiera te najszybsze.
Problem moze tez lezec ze ustawiles aby przelaczal sie miedzy poszczegolnymi serwerami co np. 2 s co tez ma duzy wplyw na spadek predkosci polaczenia.
Niestety coś kosztem czegoś :wink:
Podobny dobrej klasy program to JAP.
IMO to korzystanie z takich programow spowolnia lacze i sam zrezygnowalem po paru godzinach korzystania :)
Oczywiści jeśli dobierzesz spobie grupe sprawnie działających proxy to nie powinno byc tak tragicznie.
Sam od czasu do czasu korzystam z proxy ale bez programu przelaczajacego mnie miedzy nimi , tj . znajdujesz sobie jakis w miare dobry serwerek np. na http://www.samair.ru/proxy/ i wrzucasz go do konfiguracji przegladarki.
korzystasz z jakiegoś proxy?
Strona 1 / 1