program do zliczania limitów
jaki program polecacie do zliczania, ile danych w ciągu miesiąca udało nam się z sieci ściągnąć? Jest coś darmowego? Dajcie linka, jeźeli moźna prosić. Mam neostradę 128 i chcę kontrolować, ile danych ściągnąłem, źeby mi program wypisywał, ile danych ściągnąłem w ciągu danego dnia i od początku miesiąca.
Ma ktoś jakiś sposób na te limity w neostradzie. co zrobić, gdy się skończą, aby net działał jak dotychczas. Tylko nie piszcie, źe dokupić ;–))).
Ma ktoś jakiś sposób na te limity w neostradzie. co zrobić, gdy się skończą, aby net działał jak dotychczas. Tylko nie piszcie, źe dokupić ;–))).
Odpowiedzi: 2
wpisz w wyszukiwarkę DuMeter
P.S. Limity w Neo to ku..stwo. Jak moźna ograniczać nasze konstytucyjne prawo do internetu , gg i sieci P2P??
P.S. Limity w Neo to ku..stwo. Jak moźna ograniczać nasze konstytucyjne prawo do internetu , gg i sieci P2P??
bmalz:Jesli chodzi o program to jakis tam jest, ale straszna lipa. Ja mam ustawiona strone startowa na
http://neostrada.pl/sso/np/info_popup.jsp
i wyswietla mi wszystkie informacje.
no to noe do końca tak jest. Bo wyświetla, owszem, ale nie oakttualne, często z przed kilku dni. jest program neostat, który robi dokładnie tak samo teź wyświetla informacje zprzed kilku dni.
A ma kto sposób na limity w neo? W telekomunie jak się kupi kod i nie zapisze tylko wpisze od razu na stronę, to go nie potrafią nawet odzyskać. mi po wpisaniu na stronie wyskoczył błąd i po kodzie.
Strona 1 / 1