program do zgrywania utworów z płyt Audio
czy zna ktos jakis dobry program do zgrywania utworów z płyt Audio i zamiany ich na mp3?? chodzi tez o to aby ten oto program mogl pobierac z internetu nazwy piosenek i ich wykonawce.
Odpowiedzi: 13
Odgrzany temat , ale dopiszę: w Nero Wave Editor w menu edycja wystarczy kliknąć " wstaw podział ścieźki"
tak jest przynajmniej w Nero6
tak jest przynajmniej w Nero6
sebastian16:Po zaznaczeniu fragmentu, moźesz go odsłuchać za pomocą podglądu, aby sprawdzić poprawność zaznaczenia. Wszystkie przyciski są omówione w wyskakujących dymkach. To prosty program. Miłej zabawy!
hehe, tak wiem, kiedyś się juź bawiłem w tym programie, chodzi poprostu o zaawansowany warsztat muzyczny pink floydow :) teraz się bawie rzeźnikiem :)
Po zaznaczeniu fragmentu, moźesz go odsłuchać za pomocą podglądu, aby sprawdzić poprawność zaznaczenia. Wszystkie przyciski są omówione w wyskakujących dymkach. To prosty program. Miłej zabawy!
cięzko pokroić Pink Floyd :) Tu sie mozna tylko domyslac kiedy piosenka mialaby sie konczyc, tymbardziej ze to Echoes :)Dziekuje za odpowiedzi
Jeśli masz pakiet Nero, skorzystaj z Nero Wave Editor. Wczytaj plik z całą płytą w jednym kawałku, a na wykresie graficznym zobaczysz wszystkie utwory, o ile sa między nimi wyraźne przerwy. Następnie zaznaczasz kaźdy plik i z menu edytuj wybierasz opcję kopiuj do pliku...
Floating:kukul
moźe tak byś trochę się wysilił i wrzucił najpierw
propblem do forumowej przeglądarki, potem na google?
:wink:
no widzisz, jestem conajmniej niepoprawny:) z forumowej wyszukiwarki korzystalem, jednak wyniki ktore sprawdzilem mnie nie zadowolilem, myslalem czy moze ktos jeszcze ma jakaś sugestie co do takiego programu:) Z google niestety nie korzystalem, zapamiętam na przyszlosc:) pozdrawiam!
Floating:kukul
no widzisz, jestem conajmniej niepoprawny:) z forumowej wyszukiwarki korzystalem, jednak wyniki ktore sprawdzilem mnie nie zadowolilem, myslalem czy moze ktos jeszcze ma jakaś sugestie co do takiego programu:) Z google niestety nie korzystalem, zapamiętam na przyszlosc:) pozdrawiam!
kukul
a znacie moźę program którym by moźna spokojnie pokroić mp3? :) ściągłem jedną plyte i ona jest w jednym pliku. Chcialbym ją sobie porozdzielać na pojedyncze tracki. Pozdrawiam!
spróbuj z audacity, lame (bywają w niezbędniku, kompu
ter świat, ekspert) :wink:
ter świat, ekspert) :wink:
Trochę zabawy z ręcznym ustawianiem, własciwie wszystkiego, ale za to jakość zgranego materiału chyba najlepsza – EAC bo o tym chciałem napisać i raczej dla zaawansowanych, Z automatów to to, co wyźej w postach widnieje
A nie lepiej Windows Media Player 10 :wink:
Easy CD–DA Extractor. ściągnij sobie wersje shereware. jest bezkonkurencyjny.
Strona 1 / 1