Program do zarządzania fontami – jakieś propozycje ???
Poszukuje jakiegoś programu dzięki któremu będe mógł swobodnie przeglądał zbiory czcionek zgromadzone na moim dysku. Dzięki za wszystkie wasze propozycje
Odpowiedzi: 5
tak zgadza się mają wbudowaną przeglądarkę czcionek, ale tych które się znajdują w katalogu C:/Windows/Fonts , natomiast mi chodzi o takie cudo dzieki ktoremu bede mogl zajrzec do jakiegos tam folderu X w ktorym jest zbior załuźmy 5 tysięcy czcionek i mieć moźliwość podejrzenia jak kaźda z nich wygląda w sposób szybki i nie stwarzający wiekszych problemów :)
ŚwIeRsZcZ:haha no tak :] to nie było trudne :D ale mi chodziło o wasze własne propozycje.. moźe ktoś uźywa jakiejś aplikacji i mógłby ją polecić :]
Hahaha – a w którym miejscu Tewojej wypowiedzi te "postulaty" się znajdują?
O Tym, źe kaźda "nasza" propozycja będzie dotyczła jakieogś programu na , kóry moźna w internecie znaleźć.
Oczywiście pozostaje i taki drobiazg, iź warto czasem pisać w jakich programach się uzywa tych czcionek – wszak i Corel i Adobe dostarczają łasne managery fontów w zestawach i nie bardzo widze sens wskazywania na teog typu programy, skoro są one "zapaczkowane" z innymi produktami.
ŚwIeRsZcZ:haha no tak :] to nie było trudne :D ale mi chodziło o wasze własne propozycje.. moźe ktoś uźywa jakiejś aplikacji i mógłby ją polecić :]
Hahaha – a w którym miejscu Tewojej wypowiedzi te "postulaty" się znajdują?
O Tym, źe kaźda "nasza" propozycja będzie dotyczła jakieogś programu na , kóry moźna w internecie znaleźć.
Oczywiście pozostaje i taki drobiazg, iź warto czasem pisać w jakich programach się uzywa tych czcionek – wszak i Corel i Adobe dostarczają łasne managery fontów w zestawach i nie bardzo widze sens wskazywania na teog typu programy, skoro są one "zapaczkowane" z innymi produktami.
haha no tak :] to nie było trudne :D ale mi chodziło o wasze własne propozycje.. moźe ktoś uźywa jakiejś aplikacji i mógłby ją polecić :]
Kruca pierwszy wynik z googli:
http://download.chip.pl/index/download_index_1193.html
http://download.chip.pl/index/download_index_1193.html
Strona 1 / 1