Program do zapisu avi

Ściągałem Kaazą plik w *.avi. Ściągneło się wszystko prucz 100kb. Prubowałem jednym programem do tego odtworzyć i się dało. Jednak pruba zapisania tego pliku na *.avi juź się nie powiodła. Moja prośba polega na tym, źebyście podali mi jakieś programy którymi moge zmienić plik nieściągnięty do końca z kaazy na plik *.avi .

Odpowiedzi: 3

Normalnie otwierasz przez Virtual Dub'a, zaznaczasz od kąd do kąd chcesz mieć ten plik i zapisujesz normalnie jako avi i juź jest gotowe.
Tomi!
Dodano
11.06.2004 20:06:26
Prubowałem go zmenić za pomocą programu: "AVIPreview 0.26", a co do zamknięcia tematu to przecieź na kaazie nie ma tylko nielegalnych plików, są teź legalne :D .
Skuzik
Dodano
10.06.2004 14:55:01
Skuzik:
Jednak pruba zapisania tego pliku na *.avi juź się nie powiodła.

Nie wiem w jaki sposób wyglądała ta próba, moźliwe, źe wystarczy zmienić nazwę pliku na *avi. Jeśli tak to u ciebie wyglądało, to wybacz :oops:
Spróbuj takźe władować plik do Windows Movie Maker, przerobić na klipy i całość zapisać w tym programie. Myślę, źe moderatorzy nie zamknom tego tematu, bo na pewno plik *avi który został pobrany przez Kazę to legalna, darmowa i rozpowszechniana produkcja edukacyna dla dzieci, budująca przyszłe społeczeństwo w dobrych obyczajach i ucząca nietolerancji w dziedzinie wszelkiego piractwa :lol:
Cappadonna
Dodano
10.06.2004 12:45:04
Skuzik
Dodano:
10.06.2004 12:25:53
Komentarzy:
3
Strona 1 / 1