Program do wypełniania deklaracji vat

tak jak w temacie, potrzebuje dla matki takiego programu co moźna bedzie w nim edytować VAT–7 coś takiego jak DRUKI IPS.

Odpowiedzi: 6

100 złociszków za taki programik niedam w źyciu (to raczej oferta dla firm) gdy kosztował góra 20 zł to tak. I z tego powodu szukam alternatywy i znalazłem formularze w excelu, ale są do kitu bo wszystko trzeba recznie wypisywać (nic nieoblicza poza suma końcową) a jakby tego było mało to jest zablokowany i niemoźna nowych formuł dodać wiec szkoda gadać ( tu moźna zapisywać ale jest niewygodny w uźyciu)[ dla zainteresowanych http://www.zoom.idg.pl/ftp/4034/VAT%202004%20–%20Studio%20B2%20.html – formularze w excelu ] Dlatego szukam alternatywy dla tych programów i znalazłem program vatowiec ale po instalacji nieznajduje jakiegoś tam pliku w swoim folderze i echo ( to samo ze starszymi wersjami) Czy nie ma jakiejś alternatywy ???
yasiu777
Dodano
19.08.2004 16:32:57
W wersji darmowej tego niem oźna robić – mozna tylko zachowac bieźącą, ale przeciez po wydrukowaniu kopia zostaje to raz, a dwa to kwestia tego, źe same druki posztują bodaj po ok.10 źl.
Sam zaś program jest teź z tych tanich, a dobrych. moźe jednak skoro kwestia zapisywanai na dysku jest tak istotna warto te ok 200zł w sumie wydać za komplet?

PS.
Teoretyczniem ozna to ząlatwić inaczej – zaklepujesz deklarację i usuwasz ją – przenosisz w inne miejsce niź prgram ( usuwasz z programu ) pobierasz nowy plik druku i importujesz go do programu. Po następnym miesiącu operację powtarzasz – tyle, źe to jednak robota nie specjalnie sensowna acz rozwiązująca Twój problem.
Rebe
Dodano
19.08.2004 12:47:25
Czy pobrałeś ten program DRUKI IPS który juź mam. Chodzi o to źeby moźna było wypisane deklaracje archiwować, a w tym programie opcja ta jest dostępna tylko w płatnej wersji. Matce chodzi o to źeby moźna było zapisywać to np za styczeń, luty itd a teraz to źeby wypisać następną to trzeba edytować poprzednią uff. Matka męczy mnie juź od paru godzin POMÓŻCIE !!!
yasiu777
Dodano
18.08.2004 23:57:14
Tak się składa, źe dosłownie przed chwila pobralem to co trzeba i zapewniam, źe działa.
Usiłujesz pobrac wersje płatną i dlatego masz problem z zawartością formularza. Poszukaj dokładniej – po wpisaniu "formularze ips" w google to bodaj 3 link wiedzie do darmowej, a funkcjonalnej wersji.
Rebe
Dodano
18.08.2004 20:37:12
Ale ten program jest do kitu, bo niemoźna zapisywać tych dekleracji, niektóre opcje sa niedostepne, a pełna wersja kosztuje 100zł, i właśnie czy niema jakiegoś darmowego, albo chociaź z ograniczeniem czasowy tylko źeby sie wszystko dało
yasiu777
Dodano
18.08.2004 20:17:38
Toź sam sobie odpowiedziałes – tyle, źen ie pamiętam czy obsługa free jewst w wersji Druki czy Formularze.
Rebe
Dodano
18.08.2004 20:07:03
yasiu777
Dodano:
18.08.2004 18:15:29
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1