Program do wideokonferencji z funkcją odbierania obrazu
Siemka.
Program do wideokonferencji z funkcją odbierania obrazu bez posiadania kamerki.Chodzi o to źe ja nie mam kamerki a osoba z którą chce nawiązać wideokonferencje ma kamerke.Chodzi o to źebym ja go widział a on mnie nie (bo nie mam kamerki).Próbowałęm przez tlen ale strasznie tnie.Jest jakiś program??Prosze o pomoc.
Z góry dzięki za odpowiedz.
Pozdrawiam RDW :!:
Program do wideokonferencji z funkcją odbierania obrazu bez posiadania kamerki.Chodzi o to źe ja nie mam kamerki a osoba z którą chce nawiązać wideokonferencje ma kamerke.Chodzi o to źebym ja go widział a on mnie nie (bo nie mam kamerki).Próbowałęm przez tlen ale strasznie tnie.Jest jakiś program??Prosze o pomoc.
Odpowiedzi: 3
ja sam uźywam tlen i nie ma problemów, a tak jak Neo_x pisze, wszystko zaleźy jakie szybkie masz łącze...
rdw:Siemka.
windows messenger, a tlen sie nie bedzie cial jest ustawisz duzo fps w odbieraniu obrazu.. a jesli masz modem.. to duzo z obrazem nie pokombinujesz
A próbowałeś z Yahoo . Myśle źe będzie w sam raz .
Strona 1 / 1