Program do udostepniania swoich zasobów w necie znajomym...

Czy znacie jakis program do udostepniania zawartosci swojego dysku znajomym ??? Nie chodzi mi zupełnie o FTP, gdzie uzytkownik musi połaczyc sie programem FTP, zeby pobrac pliki jak np. "BulletProof FTP" tylko o program, który podobnie do programu "WWW File Share Pro" tworzy stronke z zawartoscią udostepnianych danych i osoba łaczaca sie poprzez przegladarke moze sciagac i wysyłac pliki.

Pewnie zadajecie sobie pytanie, dlaczego nie korzystam z "WWW File Share Pro" a pytam o inny program. Chodzi o to, ze "WWW File Share Pro" nie działa do konca poprawnie – program mi sie wywala po ok.3 MB odbierania od uzytkownika jakiegokolwiek pliku.

Jesli znacie program podobny do "WWW File Share Pro", który daje mozliwosc uzytkownikom przegladania z poziomu przegladarki zrobionej www to prosze o linki. Dziekuje.

Odpowiedzi: 6

Takie jakie system oferuje :wink: .
Kopuj – Wklej
Przeciagnij
EL NINO
Dodano
04.05.2005 21:42:51
A jak wysle mi za pomocą przegladarki plik ??? Przeciez bedzie trzeba instalowac jakis skrypt php itp a na tym sie tak nie znam :? Jakie są mozliwosci ???
Tomasso
Dodano
04.05.2005 16:08:25
Tomasso:
uzytkownik nie musi posiadac program ftp, zeby móc sciagnac i wysłac plik na serwer.
Najnormalniej w swiecie mozna uzyc do tego kazdej przegladarki. Ty udostepniasz dane a ktos w pasku adresu, chociazby IE, zamiast http://... wpisuje \\numer_IP\nazwa_folderu
EL NINO
Dodano
04.05.2005 14:56:53
IMO serwer FTP jest najlepszy... a do sciagania/wysylanie wystarczy zwykly, goly Total Commander... a nawet IE...
brtx
Dodano
04.05.2005 12:56:08
mi chodzi o cos podobnego do WWW File Share Pro, czyli program ktory robi FTP z kompa i uzytkownik nie musi posiadac program ftp, zeby móc sciagnac i wysłac plik na serwer.
Tomasso
Dodano
04.05.2005 12:32:21
Nie rozumiem. Po co program ? To juz w zwykly sposob nie mozna udostepnic danych/folderu ?
EL NINO
Dodano
03.05.2005 17:35:05
Tomasso
Dodano:
03.05.2005 15:56:12
Komentarzy:
6
Strona 1 / 1