Program do tworzenia muzyki
Witam!
Czy zna ktoś program do tworzenia muzyki typu Finale? Najlpeiej jakby był darmowy, ale nie koniecznie.
Ps. Nie chodzi mi o programy typu eJay czy Magic Music Maker, tylko o coś, dla kogoś kto się uczy muzyki do rozpisywania nutek i takie tam:)
Pozdr
Czy zna ktoś program do tworzenia muzyki typu Finale? Najlpeiej jakby był darmowy, ale nie koniecznie.
Ps. Nie chodzi mi o programy typu eJay czy Magic Music Maker, tylko o coś, dla kogoś kto się uczy muzyki do rozpisywania nutek i takie tam:)
Pozdr
Odpowiedzi: 11
bobi sie podczepił pod rozmowe :roll: nic nie zaczynałem pierwszy :wink:
Zwaz wiec na to co robisz, aby slowo cialem sie nie stalo.WaGonik:wcale nie musze urzędować na tym forum
ilu juz bylo takich co to mowili ze wcale tu siedziec nie musza :wink:
ilu juz bylo takich co to mowili ze wcale tu siedziec nie musza :wink:
Bobi:WaGonik:P.S. jakbym chciał dopompować sobie licznik, to zrobiłbym to w bardziej bezczelny sposób...
Taki pewny jesteś, coś mi się nie wydaje ?WaGonik:...na tym ta sztuka nie polega, i nie jestem z tych który by sobie licznik pompował z posta na post :wink:
Tu równieź mam nieco mieszane uczucia.
Wertując sobie Twój dorobek intelektualny na tym forum obublikowany to szczerze powiedziawszy trudno mi jest się doszukać jakiegoś posta który by pod OT nie podchodził.
Wiem, wiem daleko za murzynami jestem i sensu Twoich przekazów nie rozumiem albo zrozumieć nie chce.
Jeźeli masz takie podejscie do userów to moźesz banana mi dać ... wcale nie musze urzędować na tym forum, a jeźeli satysfakcje przynosi ci numerek nabitych postów to moźesz mi go z zerować :wink: są inne fora na których rownieź jest miłą atmosfera i moźna pogadać :wink: twoja decyzja :D :D :D
p.s. a ja i tak dalej pozostane sobą :]
WaGonik:P.S. jakbym chciał dopompować sobie licznik, to zrobiłbym to w bardziej bezczelny sposób...
Taki pewny jesteś, coś mi się nie wydaje ?
WaGonik:...na tym ta sztuka nie polega, i nie jestem z tych który by sobie licznik pompował z posta na post :wink:
Tu równieź mam nieco mieszane uczucia.
Wertując sobie Twój dorobek intelektualny na tym forum obublikowany to szczerze powiedziawszy trudno mi jest się doszukać jakiegoś posta który by pod OT nie podchodził.
Wiem, wiem daleko za murzynami jestem i sensu Twoich przekazów nie rozumiem albo zrozumieć nie chce.
Rebe:WaGonik – między Tobą, a mną jest m.in. taka róźnica, źe ja znaczenie słów, kórych uźywam i bez słownika znam.
W dodatku zaś potrafię i tę znajomość wykorzystać w róźnych celach – dowód masz własnie w moim poprzednim poscie.
Jeźlei więc kiedyś jeszcze przyjdzie Ci ochota sobie licznik podkręcić to ideologii do tego nie dorabiaj,a szczerze tę chęć wyznaj.
Będzie to mniej źałosne niź to co wyźej zaprezentowałeś.
panie naczelny liczników raczyć, nie dorabiam, a znaczenia słów równieź znam, lecz pisząc posty nie uźywam takiej, znacznie widocznej językowej polszczyzny. :wink:
P.S. jakbym chciał dopompować sobie licznik, to zrobiłbym to w bardziej bezczelny sposób lecz na tym ta sztuka nie polega, i nie jestem z tych który by sobie licznik pompował z posta na post :wink:
pozdro.
WaGonik – między Tobą, a mną jest m.in. taka róźnica, źe ja znaczenie słów, kórych uźywam i bez słownika znam.
W dodatku zaś potrafię i tę znajomość wykorzystać w róźnych celach – dowód masz własnie w moim poprzednim poscie.
Jeźlei więc kiedyś jeszcze przyjdzie Ci ochota sobie licznik podkręcić to ideologii do tego nie dorabiaj,a szczerze tę chęć wyznaj.
Rebe:http://www.pcworld.pl/news/76487.html
PS.
Se w google "partytura" wpisałem :lol:
Ha ha partytura powiadasz :P
:Ppartytura szczegółowy zapis nutowy wszystkich partii instrumentalnych a. głosowych zespołowego utworu muz.
http://www.pcworld.pl/news/76487.html
PS.
PS.
Moźe coś takiego ?
FRUTI LOOP
http://k_lee.webpark.pl/#
FRUTI LOOP
http://k_lee.webpark.pl/#
Strona 1 / 1