program do tray'a

podobno jesttaki programik co potrafi zminimalizować wszystko do okienka tray. jeźeli ktoś ma taki to poproszę podać nazwę. bardzo mi zaleźy.

z góry dzienks

Odpowiedzi: 4

Ad3. Moze zmiana na "Muezzin" albo jaki inny "Ajatollah" bedzie wlasciwsza ? :wink: :P
EL NINO
Dodano
02.07.2004 14:34:17
Ad.1 – prosze bardzo
Ad.2 – ponoć w regulaminie istnieje sugestia by najpierw sprawdzać w archiwum, a dopiero potem – w wypadku konieczności uścislenia lub braku moźliwości znalezienia rozwiązania pisać, ale pewnie to mi się tylko wydaje, źe taka kolejność jest naturalna.
Zaś co do iości postów to pewnie miałbym mniej, gdyby uźytkownicy stosowali się do tego , o czym powyźej.
Ad.3 – Twoje upodobania jakoś mnie nie intersują.
Moźe tylko, w kontekście uźytego przez Ciebie przeczenia, jakoś dziwnie dźwięczą ( to teź tylko konotacje historyczne z mojej strony ).
Rebe
Dodano
02.07.2004 09:13:09
po pierwsze primo:
dziękuję za pomoc program zassałem.

po drugie primo:
to źe popełniłeś kolego(koleźanko) na tym forum ponad 2 tys. postów napewno świadczy o Twojej aktywności i chęci pomocy innym ale sposób w jaki udzielasz odpowiedzi na zadawane przez forumowiczów pytania (taki w końcu jest sens powstania i istnienia tego fora i innych równieź) pozostawia wiele do źyczenia. traktowanie wszyskich z góry, odpowiedzi w stylu cyt."Tia troszkę myslenia o języku i ....." i dawanie do zrozumienia źe jest się najmądrzejszym napewno nie sprzyja budowaniu pozytywnych relacji międzyludzkich.

a po trzecie primo:
nie jestem antysemitą ale duźo bardziej wolę określenia typu "wójt" lub "sołtys" niź "Rabin".(to tak moja wolna uwaga)

jeszcze raz dzięki pomimo wszystko.

mateo112
mateo112
Dodano
02.07.2004 06:43:46
Tia – troszkę myslenia o języku i ........ "all to tray" wrzucone w google daje juź w pierwszym linku postulowany rezultat w postaci programu o tej łasnie nazwie, a i w archiwum się ona przewijała.
Rebe
Dodano
01.07.2004 19:10:41
mateo112
Dodano:
01.07.2004 18:23:44
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1