program do szpiegowania
Hej!
Szukam pewnego programu. Nie wiem jak on się nazywa. Ten program kiedy zostanie zainstalowany
"zapisuje" wszystko co dany uźytkownik pisze na klawiaturze w pliku textowym, a kiedy ten
uźytkownik łączy się netem wysyła ten plik pod podany adres mejla. Wiem, źe taki program
jest ale nie wiem gdzie. Jeźeli ktoś miał z nim styczność (albo jakimś podobnym w działaniu)
proszę o kontakt.
Szukam pewnego programu. Nie wiem jak on się nazywa. Ten program kiedy zostanie zainstalowany
"zapisuje" wszystko co dany uźytkownik pisze na klawiaturze w pliku textowym, a kiedy ten
uźytkownik łączy się netem wysyła ten plik pod podany adres mejla. Wiem, źe taki program
jest ale nie wiem gdzie. Jeźeli ktoś miał z nim styczność (albo jakimś podobnym w działaniu)
proszę o kontakt.
Odpowiedzi: 13
czesc.kiedy mozna sie spodziewac efektu twojej pracy grzesiek1711?dzieki.
Wsadzić, nie wsadzili. Spoko, młodszego brata zamień na ojca :twisted:
Ok Pawek ale tak dokładnie to co "im" (tym autrorm) zrobili źe nie wuszło to na dobre??
Wsadzili kogoś bo ja nie słyszałem o czymś takim.
Zamierzeniem mojego progrmu jest sprawdzenie czy np. młodszy brat lub siostra nie podszywa się pod Ciebie i nie majstruje niczego w sieci. Datego nie wiem co mogło by mnie spotkać za napisanie takiego programu
Wsadzili kogoś bo ja nie słyszałem o czymś takim.
Zamierzeniem mojego progrmu jest sprawdzenie czy np. młodszy brat lub siostra nie podszywa się pod Ciebie i nie majstruje niczego w sieci. Datego nie wiem co mogło by mnie spotkać za napisanie takiego programu
Grzesiek – dla Twojego dobra :arrow: NIE RADZĘ :!: źadnemu autorowi takich programów nie wyszło to na dobre.
Z resztą – zrób jak chcesz, ale zastanów się – chyba nie chciałbyś takiego progsa u siebie na dysku – źeby Twój ojciec sobie podglądał co tam piszesz :twisted:
Update. Snifferów Ci u nas dostatek
Z resztą – zrób jak chcesz, ale zastanów się – chyba nie chciałbyś takiego progsa u siebie na dysku – źeby Twój ojciec sobie podglądał co tam piszesz :twisted:
Update. Snifferów Ci u nas dostatek
Przeciez takich progsow jest od groma i troche, ale smialo atakuj. Jestem za !
UPDATE: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=9340&highlight=eniania (:idea: Ostatani post w temacie :idea: )
UPDATE: http://www.centrumxp.pl/forum/viewtopic.php?t=9340&highlight=eniania (:idea: Ostatani post w temacie :idea: )
Ok, widzę źe chcecie taki programi no to zaczynam dziś pracę. Nie wiem jak będzie z wysyłaniem ale moźe kiedyś to opanuje.
A na pewno będzie działało na kompie na którym się zainstaluje.
Mam taki pomysł:
Program jest ukryty w systemie i po naciśnięciu kombinacji klawiszy się pokazuje, moźna zmienić ustawienia itp. A tak cały czas monitoruje pracę klawiatury i zapisuje dane do pliku TXT.
A na pewno będzie działało na kompie na którym się zainstaluje.
Mam taki pomysł:
Program jest ukryty w systemie i po naciśnięciu kombinacji klawiszy się pokazuje, moźna zmienić ustawienia itp. A tak cały czas monitoruje pracę klawiatury i zapisuje dane do pliku TXT.
Witam mam nadzieję źe to nie jest następny chwyt reklamowy ????????
pozdrawiam.
pozdrawiam.
witam.ja takze jestem za
grzesiek1711 kombinuj! napewno wiele osob z foeum mialo by pozytek z tak wspanialego(wscipskiego)progsa pozytek!!
jestem za!
jestem za!
no mysle ze bylo by wziecie na cos takiego !
nieznam sie na programowaniu, ale mysle ze duzo roboty by z tym nie bylo :lol:
nieznam sie na programowaniu, ale mysle ze duzo roboty by z tym nie bylo :lol:
Jestem za !! Tylko niech się nie okaźe źe wyląduje na półkach sklepowych za jedyne 99zł :twisted:
jesji zrobisz taki program to chyba nikt z forum sie nieobrazi :D
widziałem taki program kiedyś na Allegro ale jak chcesz to moze coś się da wykombinować i moźe takie coś napiszę. Jak będzie duźe zainteresowanie oczywiście.
Tak źe mam pytanko: Chcecie taki program ??
Tak źe mam pytanko: Chcecie taki program ??
Strona 1 / 1