Program do ripowania plikow
Czy znacie jakis program do ripowania plikow ???
Chodzi mi o taki program ktory kompresuje pliki w DOS–ie. Bo jak sobie sciagnelem gierke z netu to gra jest zripowana i jest tam plik setup ktory w DOS–ie wszystko pieknie odkompresowywuje. Chcialbym bardzo taki programik lub co to tam jest i wiedziec jak sie tym kompresuje. Wielkie dzieki za pomoc :roll:
Chodzi mi o taki program ktory kompresuje pliki w DOS–ie. Bo jak sobie sciagnelem gierke z netu to gra jest zripowana i jest tam plik setup ktory w DOS–ie wszystko pieknie odkompresowywuje. Chcialbym bardzo taki programik lub co to tam jest i wiedziec jak sie tym kompresuje. Wielkie dzieki za pomoc :roll:
Odpowiedzi: 7
WinUHA
www.winuha.com (freeware)
www.winuha.com (freeware)
Przecieź jak się to rozpakowuej w DOS'ie to ten programik juź tam jest. Sam plik wsadowy nie załatwia sprawy. Podejrzyj tego bat'a i zobacz jaki programik jest uruchamiany.
moze ktos mi przeslac ten program lub podac linka skad moge sciagnac bo jak patrzylem na googlu to nie moglem sciagnac
aha
Nie pamietam, ale jak masz cos nim spakowane to jego nazwa jest wyswietlana na tym ekranie DOSowym :)podczas np. rozpakowywania :)
a wiesz moze jak on sie nazywa ?
Ten program jest dostepny w necie, za darmocha.
Jest nawet graficzna nakladka na tego pakera.
www.google.com 8)
Jest nawet graficzna nakladka na tego pakera.
www.google.com 8)
Strona 1 / 1