Program do restartowania komputera w sieci
Witam...
Szukam takiego progrmu do restartownia kompa w scieci pod win98.
Jak by mi ktos mogl podac linka to bym byl wdzieczny :wink:
Szukam takiego progrmu do restartownia kompa w scieci pod win98.
Jak by mi ktos mogl podac linka to bym byl wdzieczny :wink:
Odpowiedzi: 7
ten program to actiwity monitor i buł w gazecie chip
Nie chodzi mi o zadnego trojana bo ten program restartuje kopmy, nie potrzebuje zadnych patchy itp.
Czy wie ktos o jaki program mi chodzi ?
Czy wie ktos o jaki program mi chodzi ?
zapewne piszesz o jakims trojanie. wyslal kumpel pewnie komus "server" a sam bawi sie "klientem" i tylko patrzy czy ofiara jest w sieci, a wtedy sie z nim laczy i bawi.Tomi!:Wiem na 100% źe istnieje taki program bo kumpel z neostrady ma taki program i właśnie to jest zabawne źe moźe nim wyłączać kompa innym na lanie, moźe wysuwać tacke cdrom'u innym na lanie itp. Niestety nie mam pojęcia jak się program nazywa, jak sięz nim skontaktuje to moźe powie mi jak się nazywa taki program i skąd go ściągnąć.
Wiem na 100% źe istnieje taki program bo kumpel z neostrady ma taki program i właśnie to jest zabawne źe moźe nim wyłączać kompa innym na lanie, moźe wysuwać tacke cdrom'u innym na lanie itp. Niestety nie mam pojęcia jak się program nazywa, jak sięz nim skontaktuje to moźe powie mi jak się nazywa taki program i skąd go ściągnąć.
piotreklord:chodzi ci źeby wyłączyć komuś kompa w lanie???
to wpisz sobie w dosie shutdown /? i tam zobacz jaka jest składnia no chyba jest shutdown /host ale nie pamiętam juź .
Tak chodzi mi oto zeby wylaczyc kompa komus w lanie! To co ty mi podales za bardzo nie dziala, ale dzieki za zainteresowania. Znalazlem taki program ale do wylanczania xp, a potrzebuje do wylanczania 9x. Jak by ktos takie cudo gdzies widzial to dajcie znac :roll:
chodzi ci źeby wyłączyć komuś kompa w lanie???
to wpisz sobie w dosie shutdown /? i tam zobacz jaka jest składnia no chyba jest shutdown /host ale nie pamiętam juź .
Nikt nie wie o jaki program mi chodzi ?
Strona 1 / 1