Program do radia internetowego.
Witam,
Szukam programu do radia internetowego, ktory po bledzie "przekroczony limit serwera", bedzie laczyl sie do skutku bez ingerencji uzytkownika. Dobrze by bylo gdyby mozna bylo by go zminimalizowac do tray`a (ale nie koniecznie – najbardziej zalezy mi na laczeniu do skutku).
Pozdrawiam
Patryk
Szukam programu do radia internetowego, ktory po bledzie "przekroczony limit serwera", bedzie laczyl sie do skutku bez ingerencji uzytkownika. Dobrze by bylo gdyby mozna bylo by go zminimalizowac do tray`a (ale nie koniecznie – najbardziej zalezy mi na laczeniu do skutku).
Pozdrawiam
Patryk
Odpowiedzi: 2
zdecydowanie iRadio!!!! szyka stacji na calym swiecie pod katem rodzaju muzyki, jakosci nadawania lub tego co zechcemy wpisac np. hardstyle lub hip–hop od razu moze ngarywac, prosty w uzyciu i wg mnie najlepszy
pattg:Witam,
Pozdrawiam
Patryk
winamp no i pozostala ci wyszukiwarka,bylo to walkowane kilka razy
Strona 1 / 1