Program do przyspieszania działanie komputera
Poszukuje programu, który przyśpieszy działanie komputera zarówna podczas włanczania systemu jak i podczas pracy. Znacie moźe jakieś godne uwagi ? Jak tak, to jakie ? :P
PS: Czy jest skrót klawiszowy otwierający nowe okno przeglądarki (IE7)?jeźeli jest, to jaki ?
PS: Czy jest skrót klawiszowy otwierający nowe okno przeglądarki (IE7)?jeźeli jest, to jaki ?
Odpowiedzi: 12
Spokojna twoja rozczochrana, wszystko jest tam tak opisane źe moźna to zrozumieć, w razie wątpliwości moźna zawsze pytać na forum – oczywiście po wyczerpaniu moźliwości rozwiązania problemu we własnym zakresie :wink:
spiderko:Po to człowiek ma rozum źeby poczytać i się dowiedzieć źe coś jest groźne, niebezpieczne lub absolutnie zalecane i bezpieczne. W programach masz zazwyczaj opcje bez wytłumaczenia skutków, to jak zaźywanie lekarstwa bez konsultacji z lekarzem lub farmaceutą. :D
Hehe, wspaniały przykład :P
Tylko, jeźeli nie kapujesz nawet tego co jest wytłumaczone albo nie wiesz do czego słuźy to co chcesz zrobić by przyspieszyc działanie, to nie ma znaczenia czy uźywasz programu czy tych róźnych trików :roll: :D
Po to człowiek ma rozum źeby poczytać i się dowiedzieć źe coś jest groźne, niebezpieczne lub absolutnie zalecane i bezpieczne. W programach masz zazwyczaj opcje bez wytłumaczenia skutków, to jak zaźywanie lekarstwa bez konsultacji z lekarzem lub farmaceutą. :D
A to co jest na tej strone, teź nie do końca jest bezpieczne :P
Te wpisy w rejestrze itp :wink:
Te wpisy w rejestrze itp :wink:
Programy to raczej w spokoju zostaw ,bo krzywdę sobie nimi moźesz zrobić :)
Dzięki securite
Jest tam tego bardzo duźo :P Głównie chodziło mi o program, ale wszystko to co przyspieszy prace komputera jest dla mnie skarbem :P
Jest tam tego bardzo duźo :P Głównie chodziło mi o program, ale wszystko to co przyspieszy prace komputera jest dla mnie skarbem :P
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=7723
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=5989
http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showtopic=5989
Dzięki za pomoc .W pełni mnie to satysfakcjonuje 8)
A z ciekawości zapytam, czy moźe znacie jeszcze jakieś inne metody przyspieszania działania systemu niź te wymienione w FAQ–u ?
A z ciekawości zapytam, czy moźe znacie jeszcze jakieś inne metody przyspieszania działania systemu niź te wymienione w FAQ–u ?
Wasia90:
CTRL+N
Znam wiele np. NitrousXP, XPC 3000, Speed Xp itp.
Jest. Jaki ? Otwierasz IE, otwierasz menu Plik, klikasz Nowy i widzisz jaki skrot przypisany jest do "nowego okna". Przynajmniej w szostce w ten sposob, ale nie sadze aby w 7.0 zapisano to w innym miejscu :wink: .Wasia90:Czy jest skrót klawiszowy otwierający nowe okno przeglądarki (IE7)?jeźeli jest, to jaki ?
Pozytaj w przyklejonym FAQ'u – dział XP. Co prawda to nie program– ale pomaga :DWasia90:Poszukuje programu, który przyśpieszy działanie komputera zarówna podczas włanczania systemu
Strona 1 / 1