Program do poprawienia sobie pisowni na kompie

To tak potrzebuje program na ktrórym moge się podszkolic w pisaniu bez patrzenia na klafe są takie bo mój kumpel miał ale to nie byl jego więc juz go nie ma :( odrazu orte bym se na nim podszkolił

MOJE TŁUMACZNIENI:

ORTE– ORTOGRAGIE
KLAFE– KLAWIATURE

Odpowiedzi: 5

klonpiotr:
Lenko:
cybull:
daj adres to sam osobiscie ci go zawioze i w promocji zainstaluje a to wszystko za darmo.

Człowieku zpozytkuj energię jaka wkładasz w pisanie postów i poszukaj czegos sam np. tutaj google.pl

znalazłem sobie sam ja nie jestem takie dziecko co by same sobie nie poradzilo

dziecko by sobie samo poradziło bez podpowiedzi o pokazania gdzie ma szukać :twisted:

ja za nim on dał mi to to sobie znalazłem na google oczy wisie najleprz wyszukiwarka na necie
Lenko
Dodano
31.08.2005 12:44:06
Lenko:
cybull:
daj adres to sam osobiscie ci go zawioze i w promocji zainstaluje a to wszystko za darmo.

Człowieku zpozytkuj energię jaka wkładasz w pisanie postów i poszukaj czegos sam np. tutaj google.pl

dziecko by sobie samo poradziło bez podpowiedzi o pokazania gdzie ma szukać :twisted:
klonpiotr
Dodano
31.08.2005 01:24:28
cybull:

Lenko
Dodano
31.08.2005 00:34:29
angie13:
mistrz klawiatury, literka, e–type i wiele innych

gdzie go moge nabyc ?? lub sciągnąc
Lenko
Dodano
31.08.2005 00:10:54
mistrz klawiatury, literka, e–type i wiele innych
angie13