Program do poprawienia sobie pisowni na kompie
To tak potrzebuje program na ktrórym moge się podszkolic w pisaniu bez patrzenia na klafe są takie bo mój kumpel miał ale to nie byl jego więc juz go nie ma :( odrazu orte bym se na nim podszkolił
MOJE TŁUMACZNIENI:
ORTE– ORTOGRAGIE
KLAFE– KLAWIATURE
MOJE TŁUMACZNIENI:
ORTE– ORTOGRAGIE
KLAFE– KLAWIATURE
Odpowiedzi: 5
klonpiotr:Lenko:cybull:daj adres to sam osobiscie ci go zawioze i w promocji zainstaluje a to wszystko za darmo.
Człowieku zpozytkuj energię jaka wkładasz w pisanie postów i poszukaj czegos sam np. tutaj google.pl
znalazłem sobie sam ja nie jestem takie dziecko co by same sobie nie poradzilo
dziecko by sobie samo poradziło bez podpowiedzi o pokazania gdzie ma szukać :twisted:
ja za nim on dał mi to to sobie znalazłem na google oczy wisie najleprz wyszukiwarka na necie
Lenko:cybull:daj adres to sam osobiscie ci go zawioze i w promocji zainstaluje a to wszystko za darmo.
Człowieku zpozytkuj energię jaka wkładasz w pisanie postów i poszukaj czegos sam np. tutaj google.pl
dziecko by sobie samo poradziło bez podpowiedzi o pokazania gdzie ma szukać :twisted:
cybull:daj adres to sam osobiscie ci go zawioze i w promocji zainstaluje a to wszystko za darmo.
angie13:mistrz klawiatury, literka, e–type i wiele innych
gdzie go moge nabyc ?? lub sciągnąc
mistrz klawiatury, literka, e–type i wiele innych
Strona 1 / 1