program do połączeń telefonicznych.
Mam modem wewnętrzny, z wyjściami audio. Na googlach jest sporo softu co obsługuje to wszstko. Chciałbym jednak bez dodatkowych kabli mieć dźwięk z modemu (mikrofon i słuchawke) w dźwięku zintegrowanej karty dźwiękowej. Czyli szkukam programu wybierającego połączenia telefoniczne na modemie, ale obsługującego dźwięk na karcie dźwiękowej? Czy to zbyt wiele?
Odpowiedzi: 8
nadal nie to, program baaardzo dobry, i ma do wyboru : telephone line, handset, speakerphone, ale ni jak nie ma to się do dźwięku, przykładowo w skype mam jako sprzęt audio : modem, realtek.... (zintegrowana karta dźwiękowa) i bluetooth. Za kaźdym razem jest tam kierowany dźwięk albo na głośniki, albo na słuchawkę. A dvanced Caller Center w wersji 3.0.2.499 nie poradził. Czy moźe ktoś pomóc?
poszukam popatrzę.....
Ja polecam Advanced Call Center. Niestety nie mam linka do niego. Jest bardzo rozbudowany a jednocześnie prosty w obsłudze. Ma naprawdę spore moźliwości. M.in. wyświetla numery przychodzących połączeń, moźe pracować jako sekretarka. Mało tego, mozna nagrać odpowiedź sekretarki dla konkretnego, rozpoznanego nr połączenia przychodzącego, nie mówiąc juź o czarnych listach odrzucających niechciane numery. No i oczywiście obsługa audio z karty dźwiękowej. Jeśli problemem nie jest brak wersji polskiej(ja takowej nie znalazłem), to polecam. Mam nadzieję ,źe o to chodziło bo starsznie się rozpisałem :lol:
Mam stałe w kablu. Nie chodzi mi o połączenie internetowe, tylko o jakiegoś dialera
taniej od czego ? od instalacji programu ? on sie pyta o program a nie o zmiane providera.Leon The Punisher:bo neostrada taniej mu wyjdzie
bo neostrada taniej mu wyjdzie
ale po co mu neo skoro ma modem ?Leon The Punisher:Proponuje ci załoźenie neostrady.
Proponuje ci załoźenie neostrady.
Strona 1 / 1