Program do poczty
Potrzebuje programu do sprawdzania poczty ktory poprzez pen drive pozwolil by mi sprawdzac poczte gdzie chce i kiedy chce? znacie taki? chodzi mi zeby sie nie instalowal w windzie tylko dziala na pen drivie :) (i zeby nie robil wpisow w rejestrze),?
Odpowiedzi: 10
odpada... ustawienia sa wszystkie na kompach po blokowane tak samo jak funkcje z uruchom...kbas:ustawienia –>połączenie –> zaawansowaneBUBI:chodzi o zwykle obejscie czy cos bo nie da sie zniesc jak ten facet bzdury mowi sam do siebie... myslalem ze spoko jestescie i mi powiecie eehhh dobra... nc..
ustawienia –>połączenie –> zaawansowane
BUBI:chodzi o zwykle obejscie czy cos bo nie da sie zniesc jak ten facet bzdury mowi sam do siebie... myslalem ze spoko jestescie i mi powiecie eehhh dobra... nc..
chodzi o zwykle obejscie czy cos bo nie da sie zniesc jak ten facet bzdury mowi sam do siebie... myslalem ze spoko jestescie i mi powiecie eehhh dobra... nc..
BUBI:McScr@by:BUBI:Natomiast mam jeszcze jedno pytanie czy mozna w gg porty zmienic bo administrator w szkole zablokowal porty :/?
Skoro zablokował to miał ku temu powód i to w jego kwesti jest nadzór nad siecią.
i co z tego ze mial powod... chodzi o nie gadanie podczas lekcji.. i tyle.. a ja i tak nie mam co robic. Uwazam ze jest to nie istotne jaki mial powod ja sie pytam jak zmienic porty aby gg dzialalo??
BUBI – szkolenia dla hackerów odbywają się wyłacznie w czasie nowiu i tylko gdy przypada on w noc piatkową.
W innych terminach musisz sobie sam radzić.
BUBI:i co z tego ze mial powod... chodzi o nie gadanie podczas lekcji.. i tyle.. a ja i tak nie mam co robic. Uwazam ze jest to nie istotne jaki mial powod ja sie pytam jak zmienic porty aby gg dzialalo??
Wiec i my odpowiadamy
Nic z tym nie zrobisz, skoro sie nudzisz to wez ksiazke do reki i czytaj
Lepiej na tym wyjdziesz
McScr@by:BUBI:Natomiast mam jeszcze jedno pytanie czy mozna w gg porty zmienic bo administrator w szkole zablokowal porty :/?
Skoro zablokował to miał ku temu powód i to w jego kwesti jest nadzór nad siecią.
i co z tego ze mial powod... chodzi o nie gadanie podczas lekcji.. i tyle.. a ja i tak nie mam co robic. Uwazam ze jest to nie istotne jaki mial powod ja sie pytam jak zmienic porty aby gg dzialalo??
BUBI:Natomiast mam jeszcze jedno pytanie czy mozna w gg porty zmienic bo administrator w szkole zablokowal porty :/?
Musisz przekopiowywac katalog z D&S
a dalo by sie zrobic tak aby gg :D czytalo z pen driva tak zebym mogl sobie wlozyc pen driva :D odpalic gg wyciagnac urzadzenie tak aby wszystko zapisywalo sie na urzadzeniu bez mozliwosc instalowania gg caly czas... ( bo w xp pliki zostawia glebiej niz w katalogu gg). Natomiast mam jeszcze jedno pytanie czy mozna w gg porty zmienic bo administrator w szkole zablokowal porty :/?
Nie wiem czy dzialac bedzie ale mozesz sprobowac wrzuc na tego pen'a zainstalowanego juz BAT'a albo Incredimail i zmienic katalog do ktorego ma sciagac maile
Kazdy (prawie) soft ktory nie jest wersja binarną tworzy sobie kluczyk w rejestrze ale mozesz je pousuwac badz zrobic kopie calego rejestru/gałęzi przed instalacja i po niej przywrocic
Nie zareczam ze zadziala ale kombinuj
Kazdy (prawie) soft ktory nie jest wersja binarną tworzy sobie kluczyk w rejestrze ale mozesz je pousuwac badz zrobic kopie calego rejestru/gałęzi przed instalacja i po niej przywrocic
Nie zareczam ze zadziala ale kombinuj
Strona 1 / 1