Program do oglądania telewizji
Witam
Mam jdnoi pytanie podłączyłem sobię telewizor do pc i teraz chciał bym coś z tv nagrać na pc.Koleś w sklepie mówił źe pszezten kabel który mam moźna tak zrobić tylko nie wiem jakiego programu uźyć i z kąd go wziąść
Mam jdnoi pytanie podłączyłem sobię telewizor do pc i teraz chciał bym coś z tv nagrać na pc.Koleś w sklepie mówił źe pszezten kabel który mam moźna tak zrobić tylko nie wiem jakiego programu uźyć i z kąd go wziąść
Odpowiedzi: 8
Juź nie pamiętam, ale myślę źe były. Szkoda, źe nie ma Spiderka, on ma łeb do takich detali.
Teraz to nawet pewien jestem, źe były.
Juź nie pamiętam, ale myślę źe były. Szkoda, źe nie ma Spiderka, on ma łeb do takich detali.
Ucho a jak myslisz byly geforce4 440mx z wej TV ?? Bo szczerze to ja takiej nie widzialem. A gosciowi pokazali cztery dziurki na tyle karty mylac je z ViVo i wcisneli kabel za dwadziescia pare zlotych zl.
Na początek moźesz uźyc systemowego Windows Movie Makera–a. Jest całkiem przyjemny i prosty. Przy próbie przechwytywania wideo, wyjdzie szydło z worka czy Twoja karta to potrafi. Pewnie Ci się uda.
Oj musze Cie zmartwic, bo z tego co wiem to chyba nie bylo geforce4 440mx z wejsciem TV. Wyjscie to i owszem to mialo ale nic wiecej... Wiec daj sobie spokoj z tym kablem. A jesli kupisz sobie cos, co bedzie moglo przychwytywac obraz to polecam NeroVision Express i InterVideo WinDVR 3 wpisz w google to je znajdziesz :)
Mam zwykłą kartę grafiki geforce4 440mx.
I kable s–video z pszejściem na euro i mini jack(do głosu) z przejściem na czincz.W pszejściówce mam przełącznik inpout i outpout.
I kable s–video z pszejściem na euro i mini jack(do głosu) z przejściem na czincz.W pszejściówce mam przełącznik inpout i outpout.
Vip16 kupiles tuner telewizyjny czy poprostu grafike typu Ali in Wonder (czy cos takiego). Bo to jest mala roznica. Najlepiej podaj nazwe tunera lub grafiki.
No to zaleźy....
1. co to za kabel? jakie ma końcówki?
2. najwaźniejsze czy karta graficzna ma moźliwość przechwytywania wideo?
1. co to za kabel? jakie ma końcówki?
2. najwaźniejsze czy karta graficzna ma moźliwość przechwytywania wideo?
Strona 1 / 1