Program do odzyskiwania danych
Witam.
Na pewno ten temat był juź często ale.....
Uźywam programu Norton Ghost, więc jak coś mi nie pasuje w systemie to uruchamiam kompa z płyty startowej i bez formatowania wrzucam lustro, i tak było tym razem.
Ale przez moją nieuwagę skasowałem pewien folder który był na pulpicie, ściągnołem jakieś 2 róźne programy do ozyskiwania danych, jeden nic nie znalazł a drugi oprócz paru plików z tego folderu, znalazł około 2 GB niepotrzbnych plików, które i tak musiał przywrócić by dostać sie do tych które potrzebuje, a i tak nie dało się ich odczytać, więc jeźeli ktoś zna sprawdzony programik który mu pomógł w takiej lub podobnej sytuacji to pomóźcie i mi!!!
Na pewno ten temat był juź często ale.....
Uźywam programu Norton Ghost, więc jak coś mi nie pasuje w systemie to uruchamiam kompa z płyty startowej i bez formatowania wrzucam lustro, i tak było tym razem.
Ale przez moją nieuwagę skasowałem pewien folder który był na pulpicie, ściągnołem jakieś 2 róźne programy do ozyskiwania danych, jeden nic nie znalazł a drugi oprócz paru plików z tego folderu, znalazł około 2 GB niepotrzbnych plików, które i tak musiał przywrócić by dostać sie do tych które potrzebuje, a i tak nie dało się ich odczytać, więc jeźeli ktoś zna sprawdzony programik który mu pomógł w takiej lub podobnej sytuacji to pomóźcie i mi!!!
Odpowiedzi: 1
miłem kiedys podobny przypadek. sformatowałem przez przypadek :roll: partycję, na której miałem pliczek z Ghosta – kopie całej partycji systemowej. Odzyskiwałem za pomocą Easy Recovery 6.0 i tak jak u Ciebie nic z tego. Tony mp3–ek i inych pierdół, a pliczku ani widu!! Próbowałem innych progsów (ponoć niezawodnych) i tez nic nie dało. Tak, ze raczej lipa...
P.S. Zawsze kiedy chcialem odzyskac wazny plik okazywalo się to nie moźliwe...
P.S. Zawsze kiedy chcialem odzyskac wazny plik okazywalo się to nie moźliwe...
Strona 1 / 1