Program do odzyskiwania danych...

Witam! Czy ktoś mógłby mi polecić jakiś dobry i w miarę prosty program do odzyskiwania skasowanych danych z dysku NTFS? Skasowałem niechcąco plik mpeg jakieś 8 GB (podczas kasowania otrzymałem komunikat, źe plik jest za duźy, źeby go przenieść do kosza i czy chcę go skasować bezpowrotnie). Próbowałem go odzyskać programem "easy recovery", ale wychodziły mi jakieś głupoty, np. przeskanowałem cały dysk na wszystkie skasowane pliki, niezaleźnie od rodzaju, czasu skasowania, czy wielkości i wiem (bo ten dysk mam stosunkowo krótko) źe część skasowanych plików program wyłapał, ale ok 80 % przegapił! Czy znacie coś lepszego?

Odpowiedzi: 2

Lepszego powiadasz. Jeźeli chodzi o procentowe sukcesy w odzyskiwaniu w oparciu o software to nie. Moźe akurat inny sofcik odzyska więcej (poszukaj czy to w googlach czy w szukajce forumowej). Jeźeli Cię stać to labolatorium odzyskiwania
Ad@$
Dodano
22.12.2004 15:33:10
Lepszego powiadasz. Jeźeli chodzi o procentowe sukcesy w odzyskiwaniu w oparciu o software to nie. Moźe akurat inny sofcik odzyska więcej (poszukaj czy to w googlach czy w szukajce forumowej). Jeźeli Cię stać to labolatorium odzyskiwania
Ad@$
Dodano
22.12.2004 15:33:10
p–a–w–e–l
Dodano:
22.12.2004 13:11:19
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1