Program do odzielania tonow
No wiec tak–mam podlaczona wieze do kompa i szukam programu ktorym moglbym ustawic azeby na prawym glosniku lecialy basy a na lewym soprany(czy tak jakby dla kazdego glosnika inne ustawienia) – chodzi oczywiscie o odtwarzanie mp3 :wink:
Odpowiedzi: 8
Nie no fachowcem to ja nie jestem –raczej poczatkujacym.
A co do zwrotnicy to tak jest taka mozliwosc ale wydaje mi sie ze nie ma potrzeby w malej wiezy stosowac zwrotnicy i jeszcze te "robiono" zwrotnice czsto sa zrobione zle i grozi to spaleniem wzmacniacza wiec dziekuje. wystarczylby mi taki program :roll:
A co do zwrotnicy to tak jest taka mozliwosc ale wydaje mi sie ze nie ma potrzeby w malej wiezy stosowac zwrotnicy i jeszcze te "robiono" zwrotnice czsto sa zrobione zle i grozi to spaleniem wzmacniacza wiec dziekuje. wystarczylby mi taki program :roll:
To skoro taki fachowiec jesteś to pewnie wiesz, źe moźesz zrobić prostą zwrotnicę, która obetnie np.: tony niskie powyźej 80 Hz.
Kurcze. Winamp ma rodzielenie sygnalu na prawy i lewy glosnik oraz ustawianie tonow a glupiego rodzielacza tnow dla osobnych glosnikow nie ma–szkoda gadac :(
Jezeli chodzi o sprzet to moja wieze nie ma takowego pdlaczenia bo od tego mam sprzet dyskotekowy czyli osobno wzmacniacz i osobno glosniki ale to nie temat do przechwalania sie...
Jezeli chodzi o sprzet to moja wieze nie ma takowego pdlaczenia bo od tego mam sprzet dyskotekowy czyli osobno wzmacniacz i osobno glosniki ale to nie temat do przechwalania sie...
odpowiedz padła program dla dj–ów zaden winampopodobny nie bedzie miał takiej funkcji bo w zadnym odtwarzaczu nie jest to potrzebne. jesli nie odpowiada ci program djski bo skomplikowany to moze sobie jaka s tube subwoofer kup i podloncz pod wieze o ile ma taka mozliwosc podłaczenia.
Nikt nie posiada takowego programu???
No tak ale to troche niewygodne–szukam cos w rodzaju winampa (lub jakis dodatek do niego) :wink:
a jakis progrgam dla dj ? na jednym kanale puscisz same basy a na drugim sopran
Nikt nie zna takowego programu?
Strona 1 / 1