Program do ikon
Szukam programu do ikon zmieniającego ikony tylko w jednym profilu a nie we wszystkich, mam Ipackager, ale zmienia we wszystkich profilach, co jest mi nie na rękę poniewaź nie ja jeden korzystam z kompa a nie wszyscy lubią te ikonki :)
Odpowiedzi: 14
Starczy nawet ResHacker do zmiany ikon :lol:
To moźe mi powiesz jak to robisz, bo u mnie zmienia wszystkim. :lol:
Taki program ktory zmienia ikony tylko w wybranym profilu nazywa sie Stardock IconPackager
Oprocz ikon systemowych, moze zmienic ikony plikow, a takze folderow, czy tez kursorow.
Wlasnie go testuje dziala bardzo dobrze, z tym ze jesli zmienisz ikony plikow sa one widoczne u wszystkich.
Naszczescie mozna wybierac ktore elementy chcemy zmienic.
Oprocz ikon systemowych, moze zmienic ikony plikow, a takze folderow, czy tez kursorow.
Wlasnie go testuje dziala bardzo dobrze, z tym ze jesli zmienisz ikony plikow sa one widoczne u wszystkich.
Naszczescie mozna wybierac ktore elementy chcemy zmienic.
Tak, ale jak??? Te co zmienia się we właściwościach pulpitu to za mało :(
W takim razie pozmieniaj ikony recznie, wejdz na strone http://www.themexp.org posciagaj sobie ikony.
BIg thx, ale chyba nie potrafię szukać, bo non staper wyświetla mi te programy które juź sprawdzałem :?
Znacie jakieś które zmieniają tylko dla jednego profilu?
Znacie jakieś które zmieniają tylko dla jednego profilu?
www.google.pl
Znacie jakieś inne? Bo styleXP nie przypadł mi do gustu (jakieś śmieci w katalogu systemowym porobił), a poza tym trzeba mieć specjalnie spakowane ikony, ja chcę coś na wzór icon packagera.
No przetestuj
AHa :D A ja głupi na 1.0 jadę :D:D:D
Jesteście pewni źe to zmienia tylko dla jednego profilu?
Jesteście pewni źe to zmienia tylko dla jednego profilu?
Sciagnij nowa wersje i tam w menu masz opcje ikon, mozesz wrzucac i ustawiac dowolne pakiety ikon.
Kumagoro:Spoxx, ale jak? Nie widzę takiej opcji :?
Musisz mieć przynajmniej wersję 2.0
Spoxx, ale jak? Nie widzę takiej opcji :?
Style XP
Strona 1 / 1