program do edytowania obrazów
Czesc
Mam zapisany na dysku obraz (no właśnie ale czego?), nie jest to obraz płyty CD poniewaź zajmuje ponad 2GB, więc niemoge go odpalic w deamon tools. Ma on rozszerzenie .img Chce jakos dobrac sie do danych zapisanych w tym obrazie ale nie wiem jak. Czy moźna by było go otworzyc programem do edycji obrazów a następnie skopiowac te pliki które sie w nim znajdują na dysk? (jesli tak to proszę o podanie nazwy tego programiku)
Dziękuje wszystkim za pomoc
Pozdrawiam
Damianos
Mam zapisany na dysku obraz (no właśnie ale czego?), nie jest to obraz płyty CD poniewaź zajmuje ponad 2GB, więc niemoge go odpalic w deamon tools. Ma on rozszerzenie .img Chce jakos dobrac sie do danych zapisanych w tym obrazie ale nie wiem jak. Czy moźna by było go otworzyc programem do edycji obrazów a następnie skopiowac te pliki które sie w nim znajdują na dysk? (jesli tak to proszę o podanie nazwy tego programiku)
Dziękuje wszystkim za pomoc
Pozdrawiam
Damianos
Odpowiedzi: 2
Wyglada na to ze albo musisz pozegnac sie z tymi danymi, zainwestowac w program albo poszukac innego i nim probowac cos odzyskac
Tylko źe jak próbuje otworzyc ten plik w clonecd to wyswietla mi sie komunikat ze plik jest uszkodzony. to samo sie dzieje w winrarze. Ten plik został utworzony w programie GetDataBack. Odzyskiwałem te pliki ze sformatowanego dysku. Kiedy próbowałem je bezposrednio skopiwac w programie to pokazywał mi sie komunikat źe ta opcja jest dostępna w pełnej wersji programu. nie wiem co mam robic
Strona 1 / 1