Program do czyszczenia pamięci
Potrzebny mi program do czyszczenia pamięci [najlepiej darmowy]
Odpowiedzi: 12
uźywam go w winxp pro i nadal go sobie bardzo cenię... :P
Masz rację zainstalowałem RamClenera XP i narazie go testuję Najwaźniejsze źe jest po Polsku i jest darmowy a co do funkcjonalności to zobaczymy
W tym linku Rebe nie ma IMO najlepszego programu do czyszcenia RAMu czyli RAMBooster'a. Wiele aplikacji, które są wymienione na tej stronie, co Rebe podał wręcz zamulają pamięc, bo po oczyszczeniu komp bardziej muli niź bez uźycia. Są w większości takie "ajnfachowe"
Dobra dobra nie będziemy uprawiac agresywnej polemiki [bo nie miejsce i czas ] potrzebny był mi tylko program do czyszczenia i tyle. A co do stwierdzeń El Ninio i tak mam swoje zdanie Winda czy Pigwin . Zawsze moźna zrobić głosowaie na Forum to wtedy zobaczymy . Z poaźaniem Statystyczny uźytkownik Windy
roman1 – o tym, źe niektóre programy działają na platformach w9x( było z 5 ) i NT (były ze 4 ) , a inne tylko na jednej z nich to nie czytałeś ?
EL NINO – czep się mego wieku i potencji – Ty .....statystyku :mrgreen:
EL NINO – czep się mego wieku i potencji – Ty .....statystyku :mrgreen:
Tylko, źe my nawet nie iwemy jaki system ten "czyściciel" miał obsłuźyć Jakie pytanie taka odpoiedz .jeśli chodziło by mi o program ktury "chodzi" pod Liuksa to zapewne powiedziałbym o tym.Z powaźaniem
Wiesz co to statystyka ?roman1:według danych statystycznych
Wnusiu ma 8 lat, dziadek 70. Srednia 39 lat. Obaj statystycznie mogliby bzykac, ale zaden nie moze :mrgreen: .
Rebe według danych statystycznych 90 procent uźytkowników komputerów w POlsce uźywa Windowsa a niektóźy instalują Linuksa tylko z ciekawości albo dla szpanu. Dlatego nie podawałem jaki mam system gdyz mieszczę się w tych 90 procetach
MaximBoskov:Uźywam TWEAKRAM'a. I bardzo go sobie cenię.
Tylko, źe my nawet nie iwemy jaki system ten "czyściciel" miał obsłuźyć. :(
Uźywam TWEAKRAM'a. I bardzo go sobie cenię.
Dzięki za "załatwienie programu"
roman1:Potrzebny mi program do czyszczenia pamięci [najlepiej darmowy]
To sobie "załatw".
Tak trudno zajrzeć np. tu : http://www.majorgeeks.com/downloads26.html ?
Strona 1 / 1