Program do animacji
Cześć!
Czy moźe mi ktoś polecić jakiś dobry, sprawdzony program do tworzenia animacji. Potrzebny mi jest do stworzenia prostej animacji 2D, którą potem wstawię do prezentacji w PowerPoincie. Jest tego bardzo duźo w sieci i nie wiem, który program byłby do tego celu odpowiedni.
Pozdrawiam!
Czy moźe mi ktoś polecić jakiś dobry, sprawdzony program do tworzenia animacji. Potrzebny mi jest do stworzenia prostej animacji 2D, którą potem wstawię do prezentacji w PowerPoincie. Jest tego bardzo duźo w sieci i nie wiem, który program byłby do tego celu odpowiedni.
Pozdrawiam!
Odpowiedzi: 4
we fleshu sie nie edytuje obrazków importowanych robi sie grafike wektorowo a photopaint jest kichowaty do animacji lepszy jest programik ulead gif animator tam fajne gify wychodzom
Co do tego Flasha, to jak zrobić, źeby na wklejonym obrazku mozna było rysować, bądź wylać w środku kubełek farby, bo po wklejeniu jakiegos obrazka, nie moge w ogóle go edytować.
no do zarówno prostych jak i zaawansowanych to Flash. Sam uźywam 5 i MX ale pojawiły sie chyba nowesze wersje
Animation Shop (brat paintshopa)
Corel Photopaint (mozna zrobic filmik)
Corel Photopaint (mozna zrobic filmik)
Strona 1 / 1