program co zmienia ip co kilka sekund
jest takie cuś przy czym mozna uniknać banowanie, typ źucił haslo, ze tak, z g.óry dzieki za odpowiedzi, liny.
Odpowiedzi: 11
nie testowałem tego programu , być moźe się do tego skłonie . Czytając opinie osób , które pobrały najnowszą wersje 7.0.4 ( nie Pro), zgłoszano szereg sprzecznych ze sobą opinii pod adresem pracy aplikacji (portal download.com ).
– nie maskowanie IP w testach address/location ,
– spowalnienie połączenia sieciowego ,
– zakłócenia pracy systemu .
Jako zalete wymienia się:
– ładny interface graniczny ,
– anomomowość przez częste zmiane IP
Podsumowując , budzi kontrowersje .
Inny , nie wiem czy lepszy http://www.panoramafirm.com.pl/serwis/komputery/soft.php?soft_id=481&id_cat=|2|8|&sort=note
– nie maskowanie IP w testach address/location ,
– spowalnienie połączenia sieciowego ,
– zakłócenia pracy systemu .
Jako zalete wymienia się:
– ładny interface graniczny ,
– anomomowość przez częste zmiane IP
Podsumowując , budzi kontrowersje .
Inny , nie wiem czy lepszy http://www.panoramafirm.com.pl/serwis/komputery/soft.php?soft_id=481&id_cat=|2|8|&sort=note
Zainstalowalem program Steganos Internet Anonym 7 i jestem mile zaskoczony !! program dziala tak jak chcialem, nasz adres rzeczywiscie sie zmienia dzieki metodzie "tunelingu". W wersji 5 niestety ale nie za dobrze to dzialalo.
Jest tylko jeden maly kruczek w programie – nie wszystkie witryny sie otwieraja, a niektore otwieraja sie niepoprawnie, mam nadzieje ze z czasem sie to zmieni gdyz program sam sie "uczy"
Pozdrawiam
–––––––
Update 18:03
–––––––
Zauwazylem ze strony sie w ogole nie chca otwierac ... co zrobic aby wszystko normalnie dzialalo (tylko bez takich ze trezba wylaczyc program – bo wtedy to wiem ze dziala :) ) POMOCY
Pozdrawiam
Jest tylko jeden maly kruczek w programie – nie wszystkie witryny sie otwieraja, a niektore otwieraja sie niepoprawnie, mam nadzieje ze z czasem sie to zmieni gdyz program sam sie "uczy"
Pozdrawiam
–––––––
Update 18:03
–––––––
Zauwazylem ze strony sie w ogole nie chca otwierac ... co zrobic aby wszystko normalnie dzialalo (tylko bez takich ze trezba wylaczyc program – bo wtedy to wiem ze dziala :) ) POMOCY
Pozdrawiam
steganos , wersje pełną , moźna nabyć zdaje się w nowym numerze Komputer Ekspert , program działa tylko pod przeglądarke IE .. ?.
Ja tez mam neostrade i sprawdzalem na roznych stronach wyciagajacych IP i kazda z nich zidentyfikowała mojego kompa z IP falszywym a nie prawdziwym. Wiec uwazam ze Steganos Internet Anonym spelnia swoja funkcję. :!:
nie jestem w sieci osiedlowej, jestem polaczony bezposrednio (neostrada).
A moze znacie jakis program do tunelingu (bo chyba to wlasnie o taki chodzi), widzialem na allegro taki program, ale nie wiem czy on dziala... moze ktos mial juz z nim stycznosc ??
Pozdrawiam
A moze znacie jakis program do tunelingu (bo chyba to wlasnie o taki chodzi), widzialem na allegro taki program, ale nie wiem czy on dziala... moze ktos mial juz z nim stycznosc ??
Pozdrawiam
jesli jestes w sieci osiedlowej, to raczej nie masz szans zmienic IP :wink:
steganos nie za bardzo dziala ... bo gdyby dzialal poprawnie to moglbys np w 1 banner kliknac pare razy skoro Ci sie zmienia IP, nie prawda ??? Czy brales to pod uwage ?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Polecam Ci Steganos Internet Anonym ktory ostatnio był dodany (pełna wersja)do płyty Komputer Swiata. Zmienia co chwile Twoje IP dzieki czemu jestes praktycznie niewykrywalny.
Aha, m1si0 co Ci się w tym programie nie podoba? Jest skuteczny. A sama firma Steganos to jedna z najlepszych firm zajmujacych sie zabezpieczeniami. :idea:
Aha, m1si0 co Ci się w tym programie nie podoba? Jest skuteczny. A sama firma Steganos to jedna z najlepszych firm zajmujacych sie zabezpieczeniami. :idea:
Witam.
Wyproboj programik Primedius, jest platny , ale naprawde niezly
Wyproboj programik Primedius, jest platny , ale naprawde niezly
Sa programy zmieniajace IP niestety nie wszystkie dzialaja tak jak powinny a w szczegolnosci ten Steganos ... Nie polecam go.
Inne (bardziej zaawansowane) programy ktore lacza przez inne komputery (z roznych krajow) zmieniajac tym samym IP. Dziki temu jestesmy praktycznie nie do wykrycia dla hacker'ow itp... Program byl w przedostatnim PCWK tylko nie pamietam nazwy, wyprodukowali go na jakims uniwersytecie
Pozdrawiam
PS
Sory za skladnie i gramatyke ale juz czlowiek zmeczony...
Inne (bardziej zaawansowane) programy ktore lacza przez inne komputery (z roznych krajow) zmieniajac tym samym IP. Dziki temu jestesmy praktycznie nie do wykrycia dla hacker'ow itp... Program byl w przedostatnim PCWK tylko nie pamietam nazwy, wyprodukowali go na jakims uniwersytecie
Pozdrawiam
PS
Sory za skladnie i gramatyke ale juz czlowiek zmeczony...
Jesli chodzi o treść postu, to odp. brzmi NIE. Trzeba się zastosować do zasad, źeby nie banowali.
Co do tematu postu – IP zmienia np. Steganos Anonymizer czy jakoś tak... Jest kilka takich programów ale nie polecam źadnego, bo baaardzo zwalniają połączenie.
Co do tematu postu – IP zmienia np. Steganos Anonymizer czy jakoś tak... Jest kilka takich programów ale nie polecam źadnego, bo baaardzo zwalniają połączenie.
Strona 1 / 1