program blokujacy komputer do pendrive
witam sa znacie jakis program ktory mozna uzyc razem z pendrivem aby zablokowac komputer do czasu jak sie nie wlozy pendrive do usb taki elektroniczny klucz dostepu do komputera bez ktorego nie da sie nic zrobic wiem ze jest np MobileLock ale on dzilaa tylko z pamiecia preteca
Odpowiedzi: 10
proteg zabezpiecza logowanie do systemu (service pack 2 tez dobrze juz to robi) a moj komputer jest wlaczony 24h/dobe i potrzebuje cos co zabezpiecza go jak jestem juz zalogowany
Z programow to moze jaki Proteg.
Ceny wachaja sie od 20 do 30 USD
Ceny wachaja sie od 20 do 30 USD
tez mi by cos takiego sie przydalo!!
tez mi by cos takiego sie przydalo!!
pls zalezy mi bardzo na tym ma ktos jakis pomysl??
chce zrobic klucz z pendrive ze jak nie jest on w usb to nie mzna nic robic na komputerze
spiczek chyba chce zrobić z pendrajwa coś w stylu klucza sprzętowego?
Jak ją moźna znieść (tą blokadę) to i pewno załoźyć się da.Rebe:Seeker:W jakim systemie?
W XP mozna to zrobić w rejestrze – Rebe podawał jakiś czas temu w temacie o pendriverach
Nie przypisuj mi takiej wiedzy :lol: – to była zmiana klucza, by znieść blokadę "read only" dla pena.
:P
A co do 1–go zdania – gdzieź bym śmiał :lol: :wink:
Seeker:W jakim systemie?
W XP mozna to zrobić w rejestrze – Rebe podawał jakiś czas temu w temacie o pendriverach
Nie przypisuj mi takiej wiedzy :lol: – to była zmiana klucza, by znieść blokadę "read only" dla pena.
W jakim systemie?
Strona 1 / 1