Program – BAZA DANYCH...
Potrzebuje programu (freeware, shereware – obojetenie) na zasadzie bazy danych.... zeby mozna bylo samemu tworzyc kategorie DANYCH...
Np: Adresy, numery telefonów, kom, maile ludzi... itp
oraz np. moje hasla, adresy stron www, numery czy cos w tym rodziaju.... (IM WIECEJ POL TYM LEPIEJ)
Lub
mały prosty programi 1 okno – podzielone na 2 czesci w jendej czesci NAZWA w drugiej czesci pole textowe do wpisania TEXTU + jakis przycisk wyszukaj...
POZDRAWIAM
Np: Adresy, numery telefonów, kom, maile ludzi... itp
oraz np. moje hasla, adresy stron www, numery czy cos w tym rodziaju.... (IM WIECEJ POL TYM LEPIEJ)
Lub
mały prosty programi 1 okno – podzielone na 2 czesci w jendej czesci NAZWA w drugiej czesci pole textowe do wpisania TEXTU + jakis przycisk wyszukaj...
POZDRAWIAM
Odpowiedzi: 3
chodzi mi tez o tak programik wlasnie jak w screenie... 1 okno podzielone na 2 czesci... w jednej do wyboru jakeis nazwy a z 2 pole do wpisywania textu....
Pozdrawiam
Pozdrawiam
potrzebuje do uzytku wlasnego... mogłybs mi go jakos podeslac jesli nie zajmuje duzo ???
Pozdrawiam
Pozdrawiam
mam gdzies na twardym program baza danych. Potrzebujesz to do uzytku wlasnego czy do szkoly (jesli szkola to gdzie poniewaz w niektorych juz ta baza byla)
Strona 1 / 1