Program bardzo poczebny plissss!!!!!
Przedstawie wam sytuacje: W mojej sieci lokalnej jest koles ktory nonstop sciaga cos kazaa,direct connect,imesh itd.Jak mial WIn 98 to bez problemu go blokowałem np doomem(wyslalo sie troche pakietow i reset musial byc:D)niedawno jeden ziomek zainstalowal mu XP i zaden z programow nie dziala:(
Wszyscy na sieci mamy takie lagi,ze szkoda gadac i tu prośba do wszystkich.Jeśli znacie program który bez problemu moze rozwalic tego Xp to piszcie plissss.Mogą byc jakies NOOKE albo cos co zadziała przez siec....wszystkie pomysły mile widziane
Wszyscy na sieci mamy takie lagi,ze szkoda gadac i tu prośba do wszystkich.Jeśli znacie program który bez problemu moze rozwalic tego Xp to piszcie plissss.Mogą byc jakies NOOKE albo cos co zadziała przez siec....wszystkie pomysły mile widziane
Odpowiedzi: 5
dziwie sie wogule ze administrator sieci jeszcze nie zablokował portów kazy i innych programuw.Kazaa zwłaszcz ten program zapycha straszna czesc łączy i admin powinien go zablokowac jesli przez tego uzytkownika jest lag w sieci.Tak było w moim przypadku :D
napisz batcha i uruchom go.
Oczywiście musisz mieć zmapowany dysk jego z wingorozą. :D
Oczywiście musisz mieć zmapowany dysk jego z wingorozą. :D
Ten ziomal nawet konta goscia nie ma włączonego i jak chce do niego wejsc wyskakuje mi uzytkownik i haslo!!!! Czekam na dalsze propozycje :cry: :wink: :wink:
Jeźeli ma udostępniony dysk z windowsem XP to podłączasz się pod dysk i kasujesz z 10 plików i folderów w katalogu z wingrozą. :lol: :lol: :lol: Efekt murowany(ew. format :D )
niestety nie moge bo gdy sie wyciagnie kabel z huba zaraz wyskakuje informacja "Kabel sieciowy jest odlaczony" :( najlepszy bylby jakis programik lub jakas dziura w systemie ale dzieki za zainteresowanie
Strona 1 / 1