Profesjonalny kalkulator
Czy zna ktoś moźe jakis program matematyczny, na którym mozna wykowywac obliczenia na bardzo duzych liczbach, np. kilkudziesięciocyfrowych?? Za ewentualne linki do takich programów byłbym dodatkowo wdzięczny...
Odpowiedzi: 11
Pawek:A która wersja jest nowsza 2001, czy Enterprise??
Jeśli się nic nie zmieniło, to najnowsza 11A Enterprise. W stosunku do 2001 ogromne zmiany na plus!!! Rewelacyjne dodatki edycyjne, według mnie szybciej liczy, szczególnie arkusze kilkudziesięciostronnicowe. Jakby lepiej radzi sobie z FFT... Dla mnie BOMBA :D
A która wersja jest nowsza 2001, czy Enterprise??
Witam.
Ja tam się w źadne kalkulatory nie bawię – tylko MATHCAD!!! Nie dość źe szybko, ładnie i przyjemnie to i moźliwości wielkie.
Pozdrawiam.
Ja tam się w źadne kalkulatory nie bawię – tylko MATHCAD!!! Nie dość źe szybko, ładnie i przyjemnie to i moźliwości wielkie.
Pozdrawiam.
Tak to by kazdy chcial ale robic to nie ma komu. :wink:
Taki madry to ja tez jestem, chcialem isc na latwizne.Pozdrawiam.
Znalazlem ta stronke dzieki magicznej wyszukiwarce. :D :D
theboss78_ten kalkulator jest genialny.Dzieki za stronke czegos takiego potrzebuje moze masz jakies stronki z innymi przelicznikami.Daj linka.Pozdrawiam.
Niestety akurat Visula Basic, to dla mnie czarna magia... Lepiej jest z Pascalem i Delphi, ale nie mam czasu na robienie takich rzeczy choc nie wątpię, źe to dobry pomysł...
Moźesz sobie taki zrobić Visual Basic. Jeśli oczywiście znasz ten język programowania. Ja sam go znam w połowie i zrobiłem kiedyś taki kalkulator. Tyle, źe go gdzies wyrzuciłem :lol: :lol: :lol:
Podany przez Ciebie, theboss78 adres jest bardzo ciekawy, jednak mi zaleźy bardziej na mozliwości dokonywania obliczeń na bardzo duzych liczbach niz na jakichś skomplikowanych działaniach. Np. po wymnozeniu dwóch duzych liczb wychodzi wynik: 1.1892083185751662e+36, co mnie nie zadowala w pełni. Jednak bardzo dziekuje, ten tez sie przyda, ale do czego innego :wink:
Czy taki moze byc :?:
Strona 1 / 1