Procesor zajety w 100%

W menedźerze zadań WinXP Pro mam uruchomiony czterokrotnie plik"svchost.exe"(raz jako usługa sieciowa, dwa razy jako system i raz jako usługa lokalna). Jako "usługa lokalna" pokazuje mi uźycie procesora 97–99%. Gdy ja wyłącze automatycznie pojawia sie z powrotem. Przy zajetym procesorze w 100% nie mogę nawet napisać w Wordzie prostego tekstu,gdyź po prostu komputer staje i nic nie jest w stanie zrobić. Co ten svchost uruchamia i jak sie tego shitu pozbyć?

Odpowiedzi: 2

Weź sobie zrób formata !!!albo zainstaluj program anti wirusowy najlepiej avk 12 prof!!! :wink:
Anonymous
Dodano
29.04.2004 15:04:15
lynard:
W menedźerze zadań WinXP Pro mam uruchomiony czterokrotnie plik"svchost.exe"(raz jako usługa sieciowa, dwa razy jako system i raz jako usługa lokalna). Jako "usługa lokalna" pokazuje mi uźycie procesora 97–99%. Gdy ja wyłącze automatycznie pojawia sie z powrotem. Przy zajetym procesorze w 100% nie mogę nawet napisać w Wordzie prostego tekstu,gdyź po prostu komputer staje i nic nie jest w stanie zrobić. Co ten svchost uruchamia i jak sie tego shitu pozbyć?
Nie chcę cię martwić ale ja miałem to samo jest to naprawdopodobniej trojan u mnie był o nazwie hll.w32 Jeffo!! Zobacz skanerem MKS ONLINE a się przekonasz czy złapałeś jakiegoś "SYFA" Pozdrawiam!!!
Anonymous
Dodano
25.04.2004 19:31:55
lynard
Dodano:
25.04.2004 14:00:00
Komentarzy:
2
Strona 1 / 1