problemz multisesją w Nero

Tak jak w temacie. Nagrywam dane na płytę CD–R w trybie wielosesyjnym. OK. Potem chcę dograć następne dane na tą samą płytkę w trybie "kontynuuj istniejący dysk wielosesyjny" i niestety w oknie wyboru ścieźki przycisk "Ok" jest nieaktywny, czyli nie moźna nic dograć. Zmieniłem nagrywarkę, w tej chwili jest to LITE–ON LTR–52327S i jest to samo, więc to nie wina nagrywarki, odinstalowałem Nero (ver. 5.5.9.13), zainstalowałem ponownie, jest to samo. Nadal nie mogę kontynuować nagrywania na płytkach częściowo juź nagranych.

moźe ktośma jakiś pomysł co jest przyczyną.

Odpowiedzi: 4

"odptaszkowałem" tą opcję :), właśnie dlatego wydaje mi się dziwne, źe niu mogę kontynuować wielosesji.
Ale właśnie wypróbowałem darmowy program Deep Burner i w nim nie ma problemu przy dodawaniu nowych sesji do wcześniej nagranych.
to jeszcze dziwniejsze, to Nero mam kopnięte chyba
Rzuczek
Dodano
25.02.2005 21:16:16
"odptaszkowałem" tą opcję :), właśnie dlatego wydaje mi się dziwne, źe niu mogę kontynuować wielosesji.
Ale właśnie wypróbowałem darmowy program Deep Burner i w nim nie ma problemu przy dodawaniu nowych sesji do wcześniej nagranych.
to jeszcze dziwniejsze, to Nero mam kopnięte chyba
Rzuczek
Dodano
25.02.2005 21:16:16
Płyty CD–R bez prblemów da się nagrywać wielosesyjnie.

A nie zapomniałeś czasem odptaszkować "Zamknij CD" w zakładce zapis, przed nageaniem pierwszej sesji :?:
DanielK
Dodano
25.02.2005 20:52:13
ja osobiscie nigdy nie moglem nafrac plyty wielosesyjnej na zwyklym cd–r, ale za to na plycie cd–rw mi sie udalo. nie wiem czemu tak sie dzieje. moze to jest tylko dla plyt cd–rw.
klonpiotr
Dodano
25.02.2005 20:40:39
Rzuczek
Dodano:
25.02.2005 19:59:08
Komentarzy:
4
Strona 1 / 1