Problemy ze stronami pod ie
Witam!
Mam spore problemy z zalogowaniem sie na niektore strony www.
Np.: Wchodze na strone skolna (www.swps.edu.com.pl) wsystko jest ok, ale jak chce wejsc na poczte wyskakuje ze strona jest nie dostepna.
U moich znajomych dziala wszystko poprawnie.
Takie same problemy sa z logowaniem na stronie mojego banku.
moze ma ktos jakis pomysl.
Pozdrawiam.
Ps Kozystam z aster, windows xp sp2 , chroni mnie bullGuard 5.0
Mam spore problemy z zalogowaniem sie na niektore strony www.
Np.: Wchodze na strone skolna (www.swps.edu.com.pl) wsystko jest ok, ale jak chce wejsc na poczte wyskakuje ze strona jest nie dostepna.
U moich znajomych dziala wszystko poprawnie.
Takie same problemy sa z logowaniem na stronie mojego banku.
moze ma ktos jakis pomysl.
Pozdrawiam.
Ps Kozystam z aster, windows xp sp2 , chroni mnie bullGuard 5.0
Odpowiedzi: 8
Tylko źe załoźyciel topica chce uźywać IE i twoje porady kolego na nic sie zdadzą.
Jest to akurat twoja wina :!: Twój błąd nastepuje w momencie wlaczenia ie :lol:. Jak wiadomo jest to brogram do ogladania zasobow internetu z komputera i vice versa :wink:( Zasobow naszego komputera z Internetu). Dlatego dobrze Ci radze– FireFox i wszystko dziala. :D
Moj ojciec tez tak mial. Proponuje znalezc link do internet explorera 6.0 i sciagnac i zainstalowac. tam chodzi o certyfikaty zaufania itp. jak zainstalowalem ojcu najowszego explorera bo mial wina 98 a tam jest starszy to zaczelo dzialac bez problemu.
Aktualizacji nowych nie bylo, nic tez nie instalowałem, a bullguard byl nie tykany.
Co w tym czasie zmieniales, doinstalowywales ? Jakies poprawki z M$ ? Grzebales w tym BullGuardzie ?xzaq:jeszcze tydzien temu wszystko dzialalo poprawnie
no więc powiem Ci, źe czasem się tak zdaźa. IE nie obsługuje standardów. Przez co niektóre strony mogą nie chodzić poprawnie lub wcale. Tego pierwszego się zzwyczaj nie zauwaźa dopuki ktoś nie spyta "jak wam się podoba ten pływający nurek po całej stronie ? (odp:) ee.. jaki nurek ?" Spróbuj wejść na tę samą stronę przez np. orerę lub firefox'a
Mozliwe. probowalem juz wszystkisc opcji w ie i wylaczalem bullguarda i nic to nie pomaga. Najciekawsze jest to ze jeszcze tydzien temu wszystko dzialalo poprawnie.
:roll:
:roll:
Byc moze strona poczty czy tez banku uzywa jakichs skryptow, kontrolek, a te sa zablokowane czy to w tym BullGuardzie, czy tez w Opcjach internetowych.
Strona 1 / 1