problemy z wgraniem noewgo windowsa

dobry wieczor! mam nadzieje, ze uda sie komus szybko odpowiedziec na moje pytanie...bo jestem wlasnie w trakcie formatownia dysku..moze powiem od pocztku, wiec chchcialam sobie \formatowac komputer, nie dalo sie bo jak wkladalam plytke i uruchamialm komputer ponownie to plytki nie czytalo, tylko wlaczal sie komputer. potem zmienialm wszystko w biosie i dalej nic. potem jak uruchomilam wkoncu ta plykte to co sie okazalo ze nie moge formatowac dysku z plytki nie bylo to czytane...i zamiast foramtowac dysk to instalowala sie od razu nowy windows wiec sobie zrobilam dyskietke startowa, ktorej z jednych polecien na samym juz koncu bylo wloz plytke windowsa, wiec tak zrobilam i co i ladnie sie odpalila plytka i sforamtowalo, kiedy ukonczylo formatownie wyskoczyl mi taki komunikat wartos O w wierszu w sekcji [ souce disc files] z kluczem 'sp1.cab.cab' jest uszkodzony, albo go nie ma co jest dziwne bo plyka windowsa jest orginalna wiec nie wiem co sie dzieje ...nie moge teraz odplaic windowsa bo wyskakuje mi taki komunikatbrakuje tego \system32\hal.dll nic z tego nie rozumiem;( czy ktos moze mi pomoc i przepraszam ze takl sie rozpislam kamila

Odpowiedzi: 1

cos dziwnego napewno zrobiles format
przeciez po formacie nie ma nic na dysku
.........czemu sie odnosii do czegos czego nie ma.....
a masz wylaczona ochrone antywirusowa w Biosie???

i czy masz moze dysk S–ATA ???
andrev123
Dodano
10.02.2006 23:42:28
kamila_86
Dodano:
10.02.2006 22:45:36
Komentarzy:
1
Strona 1 / 1