Problemy z uruchamianiem kompa...

Witam wszyastkich ! Mój problem dotyczy włączania komputera. Mianowicie, jak włączam kompa to on normalnie chodzi a monitor sie wlącza, ale cały cza czarny ekran. Restartuje go kilkanascie razy ale to nie pomaga. pomaga dopiero wyłączenie go z gniazdka sieciowego i włączenie podnownie. Co takiego dolega mojemu PC-towi??

Odpowiedzi: 5

wygląda na monitor padnięty. podstaw coś od kolegi i sprawdź czy hula. ewentualnie grafikę też jeśli masz możliwość
Endrju
Dodano
09.05.2007 09:33:27
Właśnie nie da sie nic zrobić.. Nie wiedzialem czego to sie tyczy więc napisałem tutaj.
athlon_XP
Dodano
08.05.2007 18:06:32
Rozumiem, że do biosu da się wejść ?? I wszystko widać ?? Bo inaczej temat napisałbyś w dziale sprzętowym a nie poświęconym Windowsowi XP. Tryb awaryjny działa ?? Ostatnia dobra konfiguracja ??
Żółty
Dodano
08.05.2007 17:26:20
Nie ma nic tylko czarny ekran. W skrzynce wszystko chodzi dyski, wiatraki. Tylko na monitorze sie nic nie pokazuje. Kiedyś nawet jak siuedziałem na Gg nagle sie kolory pozmieniały jakoś dziwnie i sie monitor wyłączył też w taki stan ze był włączony a czarny ekran widniał...
athlon_XP
Dodano
08.05.2007 17:03:21
caly czas jest czarny ekran? nie ma nawet info z podstawowymi parametrami komputera (bios pamiec, cpu, dyski...)? Czy moze monitor przechodzi w stan czuwania? Dysk pracuje mimo, ze na ekranie nic nie widac? robiles ostatnio jakies zmiany w biosie/systemie?
voytas
Dodano
08.05.2007 16:34:01
athlon_XP
Dodano:
08.05.2007 16:30:31
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1