Problemy z pamięcią . Pamięć nie moze być "read"
Uźywając programu WinAVI Video Converter zawsze gdy konwersja dojdzie do 100% wyskakuje mi ten błąd (załączony na obrazku)
Ale i nie tylko podczas uźycia tego programu...czasami podczas gry...czasami podczas kopiowania...
Sprawdzałem pamięć programem GoldMemory i nie znalazł zadnych błędów.
Wiem ze kiedyś na forum była poruszana podobna sprawa , ale nie mogłem tego znaleść ;/ .
Szukałem tez w googlach rozwiązania tego problemu i zauwaźyłem ze duzo ludzi boryka sie z tym .
Ale i nie tylko podczas uźycia tego programu...czasami podczas gry...czasami podczas kopiowania...
Sprawdzałem pamięć programem GoldMemory i nie znalazł zadnych błędów.
Wiem ze kiedyś na forum była poruszana podobna sprawa , ale nie mogłem tego znaleść ;/ .
Szukałem tez w googlach rozwiązania tego problemu i zauwaźyłem ze duzo ludzi boryka sie z tym .
Odpowiedzi: 3
To nie wina pamięci, tylko jedna z charakterystycznych cech Windows z rodziny XP i 2000. Aplikacje (mniej starannie napisane :) )próbują pisać do obszaru pamięci, którą zastrzegł sobie system. Czasami pomaga reinstalacja aplikacji, bywa, źe trzeba zmienić niechlujnie przygotowanego cr..cka. :wink:
Przeczytałem wszystko . Prawie wszystkie problemy nie zostały rozwiązane . Jedynym ratunkiem wydaje sie być reinstalacja systemu .
Wpisz READ w szukajce,setki tematów ,róźne przyczyny.
Strona 1 / 1