problemy z outlookami

Updatowalem win98 do XP, wiem ze zostalo mi duzo smieci ale nie o to chodzi, wszystko dziala dobrze oprocz cholernych outlookow (express i 2000). Mam dwa bo rozne osoby korzystajace z mojego komputera wola rozne programy. Chodz dokladnie to to ze za kazdym razem gdy uruchamiam Outlook 2000 wyskakuje ze zaktualizowano system i musi skonfigurowac program,wyskakuje instalka office 2000 SR–1 small bussines, chce plyte ale gdy wloze do cd–romu plyte office 2000 standard (z takiej byl instalowany program) i zaznacze odpowiedni plik (data1.msi) wyskakuje ze niepoprawny plik, po zrobieniu anuluj, zaczyna konfigurowac i znowu plyte i znowu to samo po kolejnym anuluj dopiero sie outlook uruchamia normalnie, z Expressem jest jeszcze gorzej, Gdy go uruchamiam to wyskakuje instalka office'a znowu nie ma pliku na plycie ale po anuluj pokazuje ze nie znalazl wlasciwego zrodla do produktu i w ogole wychodzi. Mam Winxp proffesional wersja korporacyjna bez SP1

Odpowiedzi: 5

rogeer:
odinstalowywalem outlooka 2000 z programu odinstalowujacego oficjalnie, wcale nie zniknal z komputera, jak go ponownie zainstalowalem to nic sie nie zmienilo. Dajcie linka skad skołować instalke do Expressa, na tej stronie M$ nic znalezc nie moge :wink:
Ja osobiscie uzywam tylko expressa ale moja rodzicielka nauczyla sie 2000 i nie chce sie na nic przestawić :wink: Pod Win98 oba programu sie nie klucily, wszystko działało bez źadnych problemów.
Podajcie chociaź jak to wyszystko brutalnie z systemu wywalić.

Zainstaluj go z płyty instalacyjnej Windows.
damipl
Dodano
05.08.2003 10:25:20
Jednak nie rozumiem,czy to aź tyle poczty od panienek :wink:/koleźanek :D do ciebie przychodzi,źe masz 2 prog pocztowe :?: :D :D :D

I jak to ma działać poprawnie...........
tire
Dodano
04.08.2003 20:36:58
Albo walnij formata.

:lol:
Tomekk
Dodano
04.08.2003 16:21:57
theboss78:
Moze po prostu odinstaluj outlooka 2000.Lepiej jest uzywac jednego programu pocztowego.

Albo zainstaluj go ponownie. :wink:
damipl
Dodano
04.08.2003 16:11:11
Moze po prostu odinstaluj outlooka 2000.Lepiej jest uzywac jednego programu pocztowego.
theboss78
Dodano
04.08.2003 16:01:42
rogeer
Dodano:
04.08.2003 15:52:22
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1