problemy z Norton Internet Security 2003

:oops:

witam was,

często pojawia mi się komunikat o błędzie wewnętrznym programu norton antywirus lub firewall naleźących do pakietu norton internet security 2003 PL, inny objaw to znikanie ikonek z trayu kolo zegarka i wtedy to juz nic nie dziala i nie moge nawet odebrac poczty.

wiem źe są to następstwa niezarejestrowania się lub nieprawidłowego zarejestrowania się, moźe ktoś ma patcha lub cokolwiek co pomoźe oprócz ponownego uruchamiania kompa :?:

Odpowiedzi: 5

Piotr3k przeinstaluj nortona, powinno pomóc. zresztą przy pojawieniu się błędu masz chyba napisane co naleźy zrobić ? odinstalować i zainstalować ponownie... ja tak miałem...
aligator
Dodano
12.06.2003 14:07:37
Piotr3k przeinstaluj nortona, powinno pomóc. zresztą przy pojawieniu się błędu masz chyba napisane co naleźy zrobić ? odinstalować i zainstalować ponownie... ja tak miałem...
aligator
Dodano
12.06.2003 14:07:37
wiesz, wersja moze i dziwna – zapomnialem dodac ze na laptopie ta sama instalka dziala OK, tylko ze pod 98; dodam jeszcze ze nie dzije sie to od razu tylko po jakims czasie –dzien albo dwa, to zalezy. jezeli ktos wlacza kompa tylko na kilka godzin nie zauwazy tego, moj chodzi cala dobe.
Piotr3k
Dodano
12.06.2003 13:52:36
wiesz, wersja moze i dziwna – zapomnialem dodac ze na laptopie ta sama instalka dziala OK, tylko ze pod 98; dodam jeszcze ze nie dzije sie to od razu tylko po jakims czasie –dzien albo dwa, to zalezy. jezeli ktos wlacza kompa tylko na kilka godzin nie zauwazy tego, moj chodzi cala dobe.
Piotr3k
Dodano
12.06.2003 13:52:36
Masz jakąś dziwną wersję :?

U mnie chodzi bez problemu bez rejestracji etc.

Na twoim miejscu spróbowałbym załatwić sobie inną kopię/wersję programu.
rosomak
Dodano
12.06.2003 13:41:25
Piotr3k
Dodano:
07.06.2003 17:32:32
Komentarzy:
5
Strona 1 / 1