Problemy z neostradą :(
Mam problem – zreinstalowałem xp i nie widzi on wogóle neostrsdy. Reinstalowałem pakiet i nic ;( Pojawia się komunikat:Nie moźna odnaleźć składników dostępu do sieci windows.
Bardzo proszę o pomoc!!!
Bardzo proszę o pomoc!!!
Odpowiedzi: 3
Mako:Mam problem – zreinstalowałem xp i nie widzi on wogóle neostrsdy. Reinstalowałem pakiet i nic ;( Pojawia się komunikat:Nie moźna odnaleźć składników dostępu do sieci windows.
Bardzo proszę o pomoc!!!
Wiesz co stary, najlepiej z neostradą to się łączyć poprzez DIAL UP–a bo teź miałem z nią problem poniewaź niekture wpisy do rejestru windowsa pokrywały się z wpisami Microsoft office 2002 Pro. W sumie nic nowego Neo moźe tak źe gryść się z niekturymi sterownikami no ale to do ciebie nalerzy wybur Neo czy DIAL UP POZDROWIONKA[/b]
Dzięki za pomoc :)
zapomnij o pakiecie neostrady z CD. Jaki masz modem? najlepiej zainstalowac tak: odłączyc modem (i odinstalowac modem i wszystkie pakiety neo).
z CD do NEO w katalogu DRIVER uruchomic stery (setup.exe), modem podłaczyc do kompa tylko wtedy kiedy w czasie instalacji pojawi sie monit o podłączenie modemu. Na pulpicie powinna pokazać sie ikonka InternetADSL, w którą klikasz, wpisujesz uzytkownika i hasło i juz.
nr tel to: *
z CD do NEO w katalogu DRIVER uruchomic stery (setup.exe), modem podłaczyc do kompa tylko wtedy kiedy w czasie instalacji pojawi sie monit o podłączenie modemu. Na pulpicie powinna pokazać sie ikonka InternetADSL, w którą klikasz, wpisujesz uzytkownika i hasło i juz.
nr tel to: *
Strona 1 / 1