Problemy z napędami optycznymi po instalacji Game XP
:( Pomocy! Mam XP Home z SP 2. Zainstalowałem ( nie wiem po ch...) Game XP i wszystko się spieprzyło. Na dodatek nie utworzyłem punktu przywracania a wcześniejsze punkty przywracania wywalił ten durny program. Po zainstalowaniu tego programu, z menu kontekstowego napędów DVD ( nagrywarka DVD RAM LG i Asus DVD ) zniknęła opcja autodtwarzania. Płyty nie uruchamiają się same. Muszę uruchamiać z poziomu eksploratora. W nagrywarce siadło ( mimo włączenia tej funkcji )nagrywanie poprzez przeciąganie plików na ikonę nagrywarki. Ona nie widzi czystej płyty> Kreator nagrywania wyświetla:"W stacji dysków brak pustego nośnika.Włóź czysty nośnik i kontynuuj nagrywanie". W Game XP powróciłem do domyślnych ustawień Windows. Nic to nie dało. Odinstalowanie Game XP teź nic nie pomogło. Proszę o rzeczową pomoc, nie w stylu "odetnij se łęb, po ci dwie dupy"
Odpowiedzi: 5
Dzięki Inqers. Odpaliło od razu. wszystko działa po tsaremu.
Teź tak kiedyś miałem na SP1 poprostu musisz stworzyć nowy login a stary usunąć. Na nowym loginie wszystko powinno być ok.
oper.w.s.::( Pomocy! Mam XP Home z SP 2. Zainstalowałem ( nie wiem po ch...) Game XP i wszystko się spieprzyło. Na dodatek nie utworzyłem punktu przywracania a wcześniejsze punkty przywracania wywalił ten durny program. Po zainstalowaniu tego programu, z menu kontekstowego napędów DVD ( nagrywarka DVD RAM LG i Asus DVD ) zniknęła opcja autodtwarzania. Płyty nie uruchamiają się same. Muszę uruchamiać z poziomu eksploratora. W nagrywarce siadło ( mimo włączenia tej funkcji )nagrywanie poprzez przeciąganie plików na ikonę nagrywarki. Ona nie widzi czystej płyty> Kreator nagrywania wyświetla:"W stacji dysków brak pustego nośnika.Włóź czysty nośnik i kontynuuj nagrywanie". W Game XP powróciłem do domyślnych ustawień Windows. Nic to nie dało. Odinstalowanie Game XP teź nic nie pomogło. Proszę o rzeczową pomoc, nie w stylu "odetnij se łęb, po ci dwie dupy"
Wywal z rejestru pliki Game xP... moze to cos pomozoe
Strona 1 / 1